Παρασκευή, 3 Μαΐ
24oC Αθήνα

Ζόρντι Άλμπα: «Ο Λιονέλ Μέσι δεν πέρασε καλά στην Παρί Σεν Ζερμέν»

Ζόρντι Άλμπα: «Ο Λιονέλ Μέσι δεν πέρασε καλά στην Παρί Σεν Ζερμέν»
ΦΩΤΟ ΑΠΕ

Ο Ζόρντι Άλμπα ξαναέσμιξε με τον Λιονέλ Μέσι στην Ίντερ Μαϊάμι και δεν έκρυψε το ενθουσιασμό του για τη νέα συνεργασία με τον πρώην συμπαίκτη του στην Μπαρτσελόνα.

Μιλώντας σε ΜΜΕ των ΗΠΑ, ο Άλμπα μίλησε για τη μετεγγραφή του στην Ίντερ Μαϊάμι, αλλά και τον Λιονέλ Μέσι, επισημαίνοντας ότι ο Αργεντινός σούπερ σταρ, έχει ξαναβρεί τη χαρά του, μετά το πέρασμά του από την Παρί Σεν Ζερμέν.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που συναντώ τον Λέο και τον Μπούσι (σ.σ. Μπουσκέτς) στην Ίντερ Μαϊάμι. Δεν είμαστε μόνο εμείς οι τρεις, υπάρχει μια ομάδα παικτών που κατά τη γνώμη μου είναι πολύ καλοί και θα μας βοηθήσουν όπως και θα τους βοηθήσουμε», ανέφερε αρχικά ο Άλμπα και στη συνέχεια πρόσθεσε για τον Μέσι: «Είναι πολύ απαιτητικός άνθρωπος και είμαι πεπεισμένος πως το ανταγωνιστικό του ένστικτο θα βοηθήσει την ομάδα στο πρωτάθλημα. Έχει ήδη κερδίσει το Μουντιάλ αλλά θα συνεχίσει να παλεύει το ίδιο και στην Ίντερ. Στην Παρί Σεν Ζερμέν δεν πέρασε πολύ καλά, αλλά έχει επανέλθει η χαρά του και είναι ενθουσιασμένος για τη νέα πρόκληση».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις