Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

Νέο Dacia Duster με στοιχεία από το πρωτότυπο Renault D-Cross

Νέο Dacia Duster με στοιχεία από το πρωτότυπο Renault D-Cross

Η Dacia αναβαθμίζει το Duster και το παρουσιάζει στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης τον Σεπτέμβριο.

Με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένεται το καινούργιο Duster που θα παρουσιαστεί στη Φρανκφούρτη. Η Dacia ποντάρει πολλά πάνω στο συγκεκριμένο μοντέλο με δεδομένη και την εμπορική του επιτυχία (το Duster είναι ένα από τα πλέον καλοπουλημένα μοντέλα της Dacia) και έτσι το αναβαθμίζει σημαντικά, τόσο σε ό,τι αφορά στην εμφάνιση, όσο και επί της ουσίας.

Οι πληροφορίες μιλούν για ένα πολύ πιο σύγχρονο σχεδιαστικά αυτοκίνητο που σε πολλά σημεία θα θυμίζει το πρωτότυπο Renault D-Cross (άλλωστε το Duster πωλείται με τα σήματα και της Renault και της Dacia) που είχαμε δει στη Γενεύη, για αναβαθμισμένα και σαφώς πιο ποιοτικά υλικά στο εσωτερικό αλλά και με νέες επιλογές σε ό,τι αφορά στον χώρο κάτω από το καπό. Aναβαθμισμένος θα είναι και ο εξοπλισμός προσφέροντας πλέον σύστημα ψυχαγωγίας, ενημέρωσης και πλοήγησης με οθόνης αφής.

Ειδικά για τους κινητήρες φαίνεται πως ο ατμοσφαιρικός 1.6 με τους 105 ίππους θα δώσει τη θέση του στον 1.2 τούρμπο ισχύος 115 ίππων που συναντάμε και στο Megane, την ώρα που 1.5 dCi θα εξακολουθήσει να προσφέρει την εναλλακτική diesel πρόταση. Η επιλογή του 1,2 τούρμπο αποτελεί φορολογικό δέλεαρ τόσο για την ελληνική αγορά όσο και για πολλές ακόμη ευρωπαϊκές δεδομένου του μικρού του κυβισμού και των εξαιρετικά χαμηλών εκπομπών CO2.

Αυτοκίνητο Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε