Σάββατο, 4 Μαΐ
16oC Αθήνα

Νέα επετειακή έκδοση για το Nissan Micra

Νέα επετειακή έκδοση για το Nissan Micra

Με μία επετειακή έκδοση περιορισμένης παραγωγής γιορτάζει τα 30 του χρόνια το σουπερμίνι της Nissan, το Micra

Το Micra πρωτοπαρουσιάστηκε το 1983 και έκτοτε οι τέσσερις του γενιές έχουν πουλήσει πάνω 6 εκ. κομμάτια σε όλο τον κόσμο. Η συγκεκριμένη έκδοση ονομάζεται 30th Anniversary και χρησιμοποιεί σαν βάση την έκδοση εξοπλισμού Motiva που διαθέτει 6 αερόσακους, ABS, ESP, κλιματισμό, εμπρός ηλεκτρικά παράθυρα, υποβοηθούμενο τιμόνι και άλλα.

Οι διαφορές σε σχέση με τις υπόλοιπες εκδόσεις εντοπίζονται στις νέας σχεδίασης ζάντες αλουμινίου, την πίσω αεροτομή, στους βαμμένους καθρέφτες και τις χειρολαβές των θυρών και τα διακριτικά 30th Anniversary στις εμπρός πόρτες, στην πίσω πόρτα και στο ταμπλό.

Ο κινητήρας που το εφοδιάζει είναι ο γνωστός 3κύλινδρος των 1,2 λίτρων και συνδυάζεται τόσο με μηχανικό όσο και με αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων.

Στην χώρα μας θα διατεθούν μόνο 30 κομμάτια αυτής της επετειακής έκδοσης, με την τιμή τους να ξεκινά από τα 10.100 ευρώ. Στην τιμή συμπεριλαμβάνεται το όφελος απόσυρσης και η έκπτωση της Nissan, ενώ οι 30 ιδιοκτήτες τους θα παραλάβουν και δύο επιπλέον δώρα έκπληξη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αγορά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε