Κυριακή, 5 Μαΐ
16oC Αθήνα

Volvo: Καλοκαιρινές προσφορές για το service

Volvo: Καλοκαιρινές προσφορές για το service

Με τη νέα προσφορά της Volvo κερδίζετε δωρεάν καθαρισμό του κλιματισμού και της καμπίνας και μπορείτε να αποκτήσετε γνήσια αξεσουάρ με έκπτωση έως και 30%.

Με τη νέα προσφορά της ελληνικής αντιπροσωπείας Volvo, οι κάτοχοι αυτοκινήτων της σουηδικής φίρμας έχουν την ευκαιρία να προετοιμάσουν σχολαστικά τα οχήματά τους, ενόψει των καλοκαιρινών διακοπών και να τα εξοπλίσουν με γνήσια αξεσουάρ, σε ιδιαίτερα προνομιακές τιμές.

Με χαρακτηριστικό τίτλο “Volvo Summer 2013”, η Volvo Car Hellas διοργανώνει μία προωθητική ενέργεια μέσα από το δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Επισκευαστών της, από σήμερα και μέχρι τις 29 Ιουνίου, προσφέροντας τις premium υπηρεσίες και αξεσουάρ Volvo με σημαντικές εκπτώσεις.

Πιο συγκεκριμένα η καμπάνια Volvo Summer 2013 προβλέπει:
– Όλα τα αξεσουάρ Volvo και προϊόντα Volvo Collection προσφέρονται με έκπτωση 20%. Ειδικά οι μπαγκαζιέρες οροφής προσφέρονται με έκπτωση 30%.

– Προσφέρεται δωρεάν καθαρισμός κλιματιστικού συστήματος και καμπίνας επιβατών με την προγραμματισμένη συντήρηση του αυτοκινήτου ή οποιαδήποτε άλλη εργασία επισκευής τελικής αξίας άνω των 180€.

– Ισχύουν ειδικές τιμές για την αντικατάσταση υλικών φρένων και αμορτισέρ.
Παρέχεται δωρεάν οδική βοήθεια
Volvo Assistance διάρκειας ενός έτους με την προγραμματισμένη συντήρηση του αυτοκινήτου.

– Τα πακέτα Polestar, για την αναβάθμιση της ισχύος των κινητήρων Volvo, προσφέρονται με έκπτωση 10%, στα €1.080 (τελική τιμή με εγκατάσταση και ΦΠΑ).

– Όλη η γκάμα των ελαστικών Pirelli προσφέρονται σε ειδικές τιμές για πελάτες Volvo.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αγορά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε