Driveit

ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις: Ακυρώθηκε η τελετή εκκίνησης και θα γίνει μόνο η υπερ-ειδική στο Ζάππειο σήμερα

Το πρώτο αυτοκίνητο θα ξεκινήσει με χρόνο στις 19:28

Το τρομερό μποτιλιάρισμα στους δρόμους της Αθήνας όχι μόνο καθυστέρησε να φτάσουν από τη Λαμία οι νταλίκες με τα αγωνιστικά αυτοκίνητα, αλλά με κίνδυνο να ακυρωθεί η υπερ-ειδική διαδρομή του ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις στο Ζάππειο, λόγω της δύσης του ηλίου, ακυρώθηκε η τελετή εκκίνησης μπροστά το Παναθηναϊκό Στάδιο.

Ουσιαστικά εκκίνηση πήρε ο Σερδερίδης παρουσίαση του υπουργού Αθλητισμού Γιάννη Βρούτση. Τα υπόλοιπα αυτοκίνητα απλά θα ανέβουν στη ράμπα και θα πάνε κατευθείαν για την υπερ-ειδική.

Ακόμα δεν έχουν έρθει όλα τα αγωνιστικά αυτοκίνητα προκειμένου να ξεκινήσουν και η αλυτάρχης του αγώνα ανακοίνωσε ώρα εκκίνησης στην υπερ-ειδική διαδρομή, για το πρώτο αυτοκίνητο που θα είναι ο Γιώργος Αμούτζας με Skoda και θα ακολουθήσει ο Νώντας Καρανικόλας με Ford.

Στη συνέχεια θα αγωνιστούν τα μεγάλα εργοστασιακά αυτοκίνητα.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Driveit
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Driveit: Περισσότερα άρθρα
Η νέα Triumph Scrambler 400 XC
Νέοι ακτινωτοί τροχοί. ελαστικά χωρίς σαμπρέλα και νέο ψηλό μπροστινό φτερό
scrambler400xc