Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Επιλέγουμε επτά ολοκληρωμένα μικρά SUV στα 20.000 ευρώ (pics)

Επιλέγουμε επτά ολοκληρωμένα μικρά SUV στα 20.000 ευρώ (pics)

Το να επιλέξει κανείς αυτοκίνητο τη σήμερον ημέρα, μπορεί να είναι κάτι από πολύ εύκολο έως αρκετά δύσκολο. Και αυτό γιατί, αντικειμενικά, όλοι οι κατασκευαστές προσφέρουν ποιοτικά αυτοκίνητα, ασφαλή στη χρήση και επαρκώς εξοπλισμένα. Ακόμα και αν το μοναδικό κριτήριο είναι η εξωτερική εμφάνιση, δύσκολα θα μετανιώσει κανείς για την επιλογή του.

Ας μην γελιόμαστε όμως. Κάθε υποψιασμένος καταναλωτής, είτε είναι λάτρης του αυτοκινήτου, είτε το βλέπει απλά σαν ένα μέσο μεταφοράς προς την εργασία του, θα πρέπει να μελετήσει μία σειρά από παραμέτρους πριν καταλήξει, ώστε η επιλογή αυτή να καλύπτει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις ανάγκες και τις απαιτήσεις του.

Ενδεικτική, τα τελευταία χρόνια, είναι η αναδυόμενη κατηγορία των μικρών B-SUV. Αυτοκίνητα με compact διαστάσεις και αυξημένη ευελιξία, που όμως προσφέρουν χώρους ικανούς να καλύψουν τις μετακινήσεις μίας νέας οικογένειας. Πέρα από το στιλ, εξασφαλίζουν υπερυψωμένη θέση οδήγησης, καλά οδηγικά χαρακτηριστικά, ενώ ταυτόχρονα εφοδιάζονται με όλα τα σύγχρονα ηλεκτρονικά άνεσης και ασφάλειας. Ποιο όμως είναι το καλύτερο; Εμείς επιλέγουμε έξι προτάσεις, που κατά τη γνώμη μας ξεχωρίζουν, στην περιοχή των 20.000 ευρώ.

Διαβάστε περισσότερα στο drive.gr

Αυτοκίνητο Τελευταίες ειδήσεις