Πέμπτη, 18 Απρ.
18oC Αθήνα

Mitsubishi Concept G4 στην έκθεση της Σαγκάης

Mitsubishi Concept G4 στην έκθεση της Σαγκάης

Η Mitsubishi παρουσιάζει για πρώτη φορά ένα παγκόσμιο σεντάν στο διεθνές Σαλόνι Αυτοκινήτου της Σαγκάης.

Στη φωτογραφία βλέπετε το νέο Mitsubishi Concept G4, λίγες μέρες πριν παρουσιαστεί και επίσημα στο σαλόνι Αυτοκινήτου της Σαγκάης. Το νέο κόμπακτ σεντάν της Mitsubishi προορίζεται για να διατεθεί παγκόσμια στις αγορές.

Το Concept G4 βασίζεται πάνω στο ελαφρύ αμάξωμα της Mitsubishi με την ονομασία Reinforced Impact Safety Evolution (RISE). Η Mitsubishi λέει ότι αυτό το αμάξωμα υψηλού φορτίου εφελκυσμού είναι το πιο αποδοτικό στην κατηγορία του από πλευράς κατανάλωσης. Για την κίνησή του χρησιμοποιεί βενζινοκινητήρα 1.200 κ.εκ. συνδυασμένο με κιβώτιο διαρκώς μεταβαλλόμενης σχέσης (CVT).  Και σύμφωνα με τα λεγόμενα της Mitsubishi, το ιδιαίτερα χαμηλό βάρος του G4 πετυχαίνει να είναι ακριβές και ευχάριστο στην οδική συμπεριφορά, προσφέροντας ταυτόχρονα άνετη κύλιση.

Ο σχεδιασμός του Concept G4 θα επηρεάσει στιλιστικά τα μελλοντικά σεντάν της Mitsubishi. Τα σημεία κλειδιά του σχεδιασμού είναι η κοντή μύτη, οι νέες γραμμές στο σχέδιο της καμπίνας και το «υψηλής καθαρότητας» μοτίβο. Το μεγάλο άνοιγμα των θυρών, το μεγάλο εσωτερικό ύψος και ο «γενναιόδωρος» χώρος στο πίσω κάθισμα θα είναι ακόμη μερικά κύρια στοιχεία των μελλοντικών σεντάν της ιαπωνικής φίρμας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αυτοκίνητο Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε