Πέμπτη, 28 Μαρ.
18oC Αθήνα

Νέο σκούτερ Chill από την UM Motorcycles: Απολαύστε την πόλη με στυλ Ιταλικό

Νέο σκούτερ Chill από την UM Motorcycles: Απολαύστε την πόλη με στυλ Ιταλικό

Ο αμερικάνικος οίκος δίκυκλων UM Motorcycles, του οποίου την αποκλειστική διάθεση στην Ελλάδα έχει η ΤΕΟΡΕΝ ΜΟΤΟΡΣ Α.Ε. παρουσιάζει το νέο σκούτερ UM Chill 125.

Το νέο Chill της UM® είναι ένα σκούτερ με ρετρό στυλ και σχεδίαση που εντυπωσιάζει, ενσωματώνοντας τα καλύτερα στοιχεία της παλιάς Ιταλίας, ενώ διαθέτει σύγχρονη τεχνολογία και πολλά μοναδικά χαρακτηριστικά.

Το νέο σκούτερ της αμερικάνικης UM, είναι ελαφρύ, μόλις πάνω από τα 100 κιλά, ενώ οι compact αναλογίες του το καθιστούν πολύ εύκολο και άνετο στην οδήγηση, ικανό να ελιχθεί έξυπνα στην πυκνή κίνηση της πόλης.

Παράλληλα, το set-up του πλαισίου, ανάρτηση-φρένα, με τηλεσκοπικό πιρούνι και δισκόπλακες εμπρός και πίσω στους τροχούς αλουμινίου 12’’, εξασφαλίζει άνεση και ασφάλεια στην καθημερινή οδήγηση

Το νέο UM Chill διατίθεται σε δύο εκδόσεις, ανάλογα το στυλ του οδηγού, τις Classic και Sport. Η έκδοση Classic αποτελεί την ιδανική επιλογή για όσους η παραδοσιακή αισθητική ενός αστικού σκούτερ τους εκφράζει απόλυτα, ενώ η έκδοση Sport ξεχωρίζει από τα ενθουσιώδη χρώματα που προσφέρεται, τα εντυπωσιακά αυτοκόλλητα και τον υπερ-σύγχρονο προβολέα LED.

Για να μπορεί να εξυπηρετήσει στο έπακρο το σκοπό του, τις απρόσκοπτες αστικές μετακινήσεις, το νέο UM Chill εφοδιάζεται με έναν σύγχρονο 4χρονο κινητήρα, με ηλεκτρονικό ψεκασμό, 125 cc και απόδοση 8,7 ίππων.

Με μεγάλο ρεζερβουάρ 6 λίτρων και μόλις 2,7 λτ./100 χλμ. μέση κατανάλωση, το νέο σκούτερ της αμερικάνικης UM εξασφαλίζει ικανή αυτονομία και μεγάλη οικονομία στις καθημερινές μετακινήσεις.

Σε συνδυασμό με την προσιτή τιμή του από 2.000€, που πλαισιώνεται από την εργοστασιακή εγγύηση 2 ετών, το νέο UM Chill στις εκδόσεις Classic και Sport, προσφέρει ένα μοναδικό συνδυασμό εκλεπτυσμένης αισθητικής, αστικής χρηστικότητας και καθημερινής οικονομίας σε όποιον το επιλέξει.

Γνωρίστε περισσότερα για τη UM Motorcyles και δείτε τα μοντέλα της στο: https://ummotorcycles.gr/

Αυτοκίνητο Τελευταίες ειδήσεις