Σάββατο, 20 Απρ.
15oC Αθήνα

Ο Λιούις Χάμιλτον αλλάζει το επώνυμο του

Ο Λιούις Χάμιλτον αλλάζει το επώνυμο του
Reuters

Ο Βρετανός πρωταθλητής της Formula 1, Λιούις Χάμιλτον, αποκάλυψε ότι έχει ξεκινήσει τις διαδικασίες προκειμένου να κάνει μια… προσθήκη στο ονοματεπώνυμο του.

Ο Λιούις Χάμιλτον έκανε δηλώσεις, ενόψει της έναρξης της σεζόν της Formula 1 και του GP του Μπαχρέιν (20.03.2022) και μεταξύ άλλων αναφέρθηε και στη συγκεκριμένη κίνηση.

Ο επτά φορές πρωταθλητής τς Formula 1 αποκάλυψε ότι έχει αρχίσει τη διαδικασία αλλαγής του επωνύμου του για να περιλαμβάνει εκείνο της μητέρας του, Κάρμεν Λαρμπαλεστιέ.

«Είμαι περήφανος για το όνομα της οικογένειάς μου, τη μητέρα μου τη λένε Λαρμπαλέστιερ και είμαι έτοιμος να το προσθέσω στο δικό μου» δήλωσε ο οδηγός της Mercedes, που προσφάτως χρίστηκε Σερ, έχοντας μάλιστα τη μητέρα του στο πλευρό του.

Όπως είπε, «δεν μπορώ να καταλάβω γιατί όταν παντρεύονται οι άνθρωποι, πρέπει οι γυναίκες να χάνουν το επίθετό τους και θέλω πραγματικά να συνεχιστεί να υφίσταται εκείνο της δικής μου». Να αναφέρουμε ότι οι γονείς του έχουν χωρίσει εδώ και πολλά χρόνια (ο Χάμιλτον ήταν τεσσάρων ετών).

 

Αυτοκίνητο Τελευταίες ειδήσεις