Site icon NewsIT
11:41 Παρασκευή 3 Ιουλίου 2026

Οι πιλότοι της Formula 1 θα οδηγήσουν LEGO minicars πριν το βρετανικό Grand Prix

Κατασκευασμένα από περισσότερα από 28.000 τουβλάκια, μπορούν να αναπτύξουν ταχύτητα έως και 25 χλμ./ώρα.

lego-model-karts-formula1
Δημήτρης Μπαλής

Το LEGO Drivers Parade επιστρέφει σε έκδοση 2.0, με περισσότερα οχήματα και ακόμη περισσότερη δράση από ποτέ, καθώς για πρώτη φορά, κάθε πιλότος της Formula 1 θα οδηγήσει το δικό του LEGO minicar.

Αυτό θα συμβεί πριν το βρετανικό Grand Prix στο Σίλβερστοουν, αυτή τη Κυριακή, με τους 22 οδηγούς να βρίσκονται πίσω από το τιμόνι του δικού τους μονοθέσιου minicar, κατασκευασμένου από περισσότερα από 28.000 τουβλάκια LEGO και ικανού να αναπτύξει ταχύτητα έως και 25 χλμ./ώρα.

Η εκδήλωση αυτή έρχεται σε συνέχεια του περσινού Drivers Parade στο Μαϊάμι, όπου 10 πλήρως λειτουργικά LEGO οχήματα μεγάλων διαστάσεων, εμπνευσμένα από τη σειρά LEGO F1 Collection Speed Champions, βγήκαν στην πίστα με τους οδηγούς της Formula 1 στο τιμόνι.

Φέτος, τα minicars είναι εμπνευσμένα από τα χρώματα και τα γραφικά των ομάδων της Formula 1 του 2026, ενσωματώνοντας τα εμβλήματα των ομάδων, τους χρωματισμούς και τους αριθμούς των οδηγών, ώστε να αποδίδουν όσο το δυνατόν πιο πιστά την εικόνα των πραγματικών μονοθεσίων, πάντα με μια χαρακτηριστική, LEGO παιχνιδιάρικη πινελιά.

Τα μοναδικά αυτά minicars δημιουργήθηκαν από μια εξειδικευμένη ομάδα 20 σχεδιαστών, μηχανικών και κατασκευαστών LEGO, έπειτα από περισσότερες από 6.400 ώρες εργασίας, στο εργοστάσιο του LEGO Group στο Κλάντνο της Τσεχίας.

Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version