Driveit

Πώς διαφημίζονταν στην Ελλάδα τα αυτοκίνητα πριν από 50 χρόνια; [vid]

Ο Τύπος, αυτοκινητικός και γενικός, ήταν το κατ’ εξοχήν πεδίο έντονης διαφήμισης των νέων μοντέλων της αυτοκινητοβιομηχανίας ήδη από το τέλος του τελευταίου Παγκοσμίου Πολέμου.

Τα διαφημιστικά φιλμ για τα νέα μοντέλα της αυτοκίνησης μπορεί στην άλλη όχθη του Ατλαντικού να αποτελούσαν κοινό τόπο στην τηλεόραση, αλλά στην Ευρώπη περιορίζονταν κατά κύριο λόγο στο σινεμά.

Σε μια διαφήμιση στη μεγάλη οθόνη λοιπόν, ειδικά σε αυτή των προηγμένων βιομηχανικά χωρών που χρησιμοποιείτο ως πλατφόρμα επικοινωνίας, θα βλέπατε εικόνες όπως στα παρακάτω video που δημοσιεύει το drive.gr.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Driveit
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Driveit: Περισσότερα άρθρα