Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Πρωτότυπο μας προϊδεάζει για τα νέα Subaru Impreza WRX και STi

Πρωτότυπο μας προϊδεάζει για τα νέα Subaru Impreza WRX και STi

Το Subaru WRX Concept είναι ένα πρωτότυπο, που σύμφωνα με την εταιρία δεν θα φτάσει στην παραγωγή ως έχει. Όμως η σχεδιαστική γλώσσα που λανσάρει σίγουρα θα βρει εφαρμογή στο μελλοντικό WRX παραγωγής.

Το χρώμα και ο μεγάλος αεραγωγός του καπό που ανέκαθεν χαρακτήριζε τα Subaru Impreza WRX και STi είναι από τα λίγα στοιχεία που συνδέουν το νέο πρωτότυπο της Subaru με το παρελθόν. Κατά τα άλλα το WRX Concept είναι ένα εντελώς καινούργιο σχέδιο, με πολύ δυναμική εμφάνιση και χαμηλή γραμμή οροφής που παραπέμπει σε τετράθυρο κουπέ. Φαίνεται ότι η Subaru έχει αποφασίσει το WRX να μην είναι πια απλώς μια βελτιωμένη έκδοση του συμβατικού Impreza, αλλά ένα εντελώς διαφορετικό σε εμφάνιση και ουσία αυτοκίνητο. 

Μέχρι την επίσημη παρουσίαση του Subaru WRX Concept στην Έκθεση Αυτοκινήτου της Ν. Υόρκης δεν γνωρίζουμε περισσότερες πληροφορίες για τα τεχνικά του χαρακτηριστικά. Περιμένουμε όμως το WRX παραγωγής να αποδίδει κοντά στα 300 PS. Έτσι θα ανταγωνιστεί στα ίσια τις δύο νέες, δυνατές παρουσίες στην κατηγορία των σπορ τετρακίνητων σεντάν: του Audi S3 Sedan και της Mercedes-Benz CLA45 AMG.

Αυτοκίνητο Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε