Τετάρτη, 17 Απρ.
20oC Αθήνα

Συνεργασία Maserati – Ermenegildo Zegna

Συνεργασία Maserati – Ermenegildo Zegna

Η αρχή θα γίνει με μία Quattroporteby Zegna” περιορισμένης παραγωγής και θα συνεχιστεί με «εξατομικευμένα» μοντέλα για κάθε αγοραστή.

Ο Σέρτζιο Μαρκιόνε, διευθύνων σύμβουλος του Ομίλου FIAT, και ο Τζίλντο Τζένια, διευθύνων σύμβουλος του Ομίλου Ermenegildo Zegna, υπέγραψαν μια τριετή συμφωνία που οδηγεί σε μακροχρόνια συνεργασία των δύο εταιρειών, οι οποίες αντιπροσωπεύουν την ιταλική παράδοση στο design και την κατασκευή, σε παγκόσμια κλίμακα.

Το πρώτο βήμα προς αυτή την κατεύθυνση θα είναι μια περιορισμένης παραγωγής έκδοση της νέας Maserati Quattroporte, με το διακριτικό “by Ermenegildo Zegna”, για τον εορτασμό των 100 χρόνων της Maserati, το 2014. Η ναυαρχίδα της ιταλικής φίρμας θα αποκτήσει (ακόμα πιο) ξεχωριστό χαρακτήρα, με νέα χρώματα, υλικά και διάκοσμο, που θα εμπνέονται από τις συλλογές του κορυφαίου οίκου μόδας και αξεσουάρ πολυτελείας για τον άνδρα. Ειδικά, τα υφάσματα θα παραχθούν στο ιστορικό εργοστάσιο μαλλιού Lanificio Zegna, στο Τριβέρο της Ιταλίας.

Επιπλέον, μια ολόκληρη σειρά νέων πακέτων διάκοσμου “by Zegna” θα διατεθούν για όλα τα μοντέλα της Maserati από το 2015. Το 2016, εκμεταλλευόμενη τη μακρόχρονη πείρα του Ομίλου Zegna στα «προσωπικά» ρούχα, η Maserati θα εξελίξει νέες «επί μέτρω» λύσεις, με νέα χρώματα και υλικά που θα διατίθενται αποκλειστικά σε κάθε πελάτη.

Η Maserati Quattroporte Limited Edition by Zegna θα παραχθεί σε μόλις 100 κομμάτια των οποίων οι αγοραστές θα πάρουν επιπλέον μια μοναδική συλλογή αξεσουάρ της Zegna, ειδικά σχεδιασμένη για κάθε Maserati. Το πρώτο πρωτότυπο του αυτοκινήτου θα αποκαλυφθεί σε μία από τις ερχόμενες διεθνείς εκθέσεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αυτοκίνητο Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε