Επιστροφή στη δράση για το MotoGP, με τα δοκιμαστικά στο Μπρνο της Τσεχίας, για την 8ο αγώνα της χρονιάς.
Σήμερα, οι 10 πρώτοι οδηγοί σε χρόνους κατάφεραν να μπουν στο Q2 για απευθείας μάχη για την pole position, ενώ οι άλλοι 10 θα δώσουν μάχη για να πάρουν τις δύο πρώτες θέσεις που οδηγούν στο Q2.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Ο Αϊ Ογκούρα με Aprilia της Trackhouse έκανε τον καλύτερο χρόνο, με δεύτερο τον Μάρκο Μπετσέκι με την εργοστασιακή Aprilia, ο οποίος είναι και επικεφαλής στη βαθμολογία του πρωταθλήματος.
Ο Φάμπιο Ντι Τζιαναντόνιο με τη Ducati της VR46 ήταν τρίτος, με τους δυο εργοστασιακούς οδηγούς της Ducati, Φραντσέσκο Μπανιάια και Μαρκ Μάρκεθ να ακολουθούν. Ο δεύτερος είχε και μια ελαφριά πτώση στα πρωινά ελεύθερα δοκιμαστικά.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
Εκτός 10άδας έμειναν ο Χόρχε Μαρτίν με την εργοστασιακή Aprilia και αύριο θα πρέπει να βάλει τα δυνατά του για έναν από τους δύο πρώτους χρόνους, ενώ επέστρεψε μετά από ένα μήνα, από το τρομακτικό ατύχημα και το χειρουργείο, ο Αλεξ Μάρκεθ με τη Ducati της Gresini.
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
Αύριο, λοιπόν, τα σπουδαία, με κατατακτήριες δοκιμές και αγώνα Sprint, ενώ την Κυριακή θα έχουμε το Grand Prix.