Κυριακή, 5 Μαΐ
22oC Αθήνα

Δοκιμάζουμε το νέο KIA pro_cee’d GT

Δοκιμάζουμε το νέο KIA pro_cee’d GT

Η Kia, επενδύοντας σε τεχνογνωσία, έκανε ένα τεράστιο άλμα πάνω από το κενό που τη χώριζε από την κορυφή του μικρών σπορ αυτοκινήτων. Το αποτέλεσμα ήταν ένα ώριμο μικρό GT, το νέο pro_cee’d GT.

Πάντα όταν κάνεις την πρώτη σου προσπάθεια, έχεις το ελεύθερο να δοκιμάσεις, να ρισκάρεις, να μετρήσεις τις δυνάμεις σου.

Το νέο pro_cee’d GT είναι ένα μοντέλο σύμβολο για την KIA, που θέλει να τονίσει τη στροφή της εταιρείας προς πιο οδηγοκεντρικά αυτοκίνητα. Έρχεται ως φυσική εξέλιξη της επέκτασης της γκάμας, αφού ήδη από την πρώτη δοκιμή του νέου Cee’d έχουμε καταλάβει ότι στην KIA ο πήχης έχει τεθεί πολύ ψηλά.

Εδώ η KIA κάνει το πρώτο άνοιγμα στην κατηγορία των εκρηκτικών χάτσμπακ με ένα πρωτοφανές άλμα, και στέκεται όρθια απέναντι σε γίγαντες. Απέναντι στην παράδοση και το fan club των ευρωπαϊκών GTΙ, παραθέτει εντυπωσιακό  ντιζάιν και φορτωμένο εξοπλισμό. Απέναντι στις περγαμηνές και στους πασίγνωστους βελτιωτικούς οίκους, απαντά με πολύ καλές επιδόσεις και επτά χρόνια εργοστασιακής εγγύησης.

Διαβάστε περισσότερα στο drive.gr

Δοκιμές Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε