Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Είναι το ηλεκτρικό Citroën ë-C4 C-Cross το μέλλον των οικογενειακών αυτοκινήτων; [vid]

Είναι το ηλεκτρικό Citroën ë-C4 C-Cross το μέλλον των οικογενειακών αυτοκινήτων; [vid]

Η ηλεκτρική έκδοση του νέου C4 C-Cross αποτελεί το τεχνολογικό ζενίθ του νέου γαλλικού μοντέλου και φιλοδοξεί να εκφράσει στο μέγιστο την ολιστική άνεση που το χαρακτηρίζει.

Για να κερδίσει το παιχνίδι των εντυπώσεων αλλά και να δείξει τη σημασία της ηλεκτρικής έκδοσης του νέου C-Cross, η Citroen την παρουσίασε ταυτόχρονα με τις «συμβατικές» που κινούνται καταναλώνοντας βενζίνη ή πετρέλαιο.

Το νέο αντισυμβατικό κόμπακτ crossover μοντέλο που δε μοιάζει με τίποτα, ούτε μέσα ούτε έξω και αυτό θα το παραδεχθείς είτε σου αρέσει είτε όχι το αμάξωμα που συνδυάζει στοιχεία από crossover και κουπέ. Καθότι η πλατφόρμα ήταν εξαρχής πλήρως συμβατή με ηλεκτρικό σύστημα κίνησης, η καμπίνα του ηλεκτρικού C4 δεν έχει διαφορές από εκείνη των εκδόσεων με θερμικό κινητήρα. Οπότε το ταμπλό έχει ιδιαίτερη σχεδίαση και ένα μεγάλο μέρος του αποτελείται από μαλακά πλαστικά με ευχάριστη υφή. Η θέση οδήγησης είναι ιδιαίτερα άνετη, ενώ η εργονομία δεν έχει σημαντικές ατέλειες, ειδικά από τη στιγμή που το κλιματιστικό έχει ξεχωριστό πάνελ ελέγχου με φυσικά πλήκτρα.

Διαβάστε περισσότερα στο drive.gr

Δοκιμές Τελευταίες ειδήσεις