Σάββατο, 18 Μαΐ
17oC Αθήνα

Οδηγούμε: Νέο Hyundai ix35 1.7 CRDi

Οδηγούμε: Νέο Hyundai ix35 1.7 CRDi

Ένα ελαφρύ φρεσκάρισμα διασφαλίζει ότι το Hyundai ix35 θα παραμείνει στην πρώτη γραμμή του ενδιαφέροντος, μεταξύ των crossover.

Αυτό το Hyundai ix35, η αναθεωρημένη έκδοση του νοτιοκορεατικού αντιπάλου των Nissan Qashqai, Skoda Yeti, Mitsubishi ASX και Ford Kuga, βρίσκεται σε ανταγωνιστική θέση. 

Το Hyundai ix35 λανσαρίστηκε μόλις τρία χρόνια πριν και γρήγορα έγινε ένα από τα πιο καλά πουλημένα αυτοκίνητα στην ευρωπαϊκή πορεία της Hyundai. Επιπλέον βοήθησε στο να θωρακίσει την ανερχόμενη φήμη και θέση της Hyundai στον ευρωπαϊκό πίνακα των πωλήσεων, αλλά και ήταν ο εισηγητής της «ρευστής γλυπτικής» ως της νέας σχεδιαστικής γλώσσας που ακολουθεί πλέον η κορεατική εταιρεία. 

Με την ελαφρά ανασχεδίαση, στην οποία προχώρησε το Τεχνικό Κέντρο της Hyundai Motor Europe στο Ρισελσχάιμ στη Γερμανία, η εταιρεία υπόσχεται ένα πιο ραφιναρισμένο αυτοκίνητο μέσα έξω, αναβαθμισμένο μοτέρ και μια πιο ευρεία επιλογή όσον αφορά τον εξοπλισμό. Τα βασικά μηχανολογικά στοιχεία του Hyundai ix35 παραμένουν ως είχαν, προσφέροντας παράλληλα χωρητικότητα 591 lt στο πορτμπαγκάζ με τα καθίσματα στη θέση τους και χώρο για πέντε ενηλίκους στην καμπίνα, ακόμα και για να ταξιδέψουν.

 

Διαβάστε περισσότερα στο drive.gr

Δοκιμές Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε