Τετάρτη, 24 Απρ.
19oC Αθήνα

Το ελαστικό ADVAN της Yokohama ως στάνταρ εργοστασιακός εξοπλισμός στα νέο SUVZR-V της Honda

Το ελαστικό ADVAN της Yokohama ως στάνταρ εργοστασιακός εξοπλισμός στα νέο SUVZR-V της Honda

Η Yokohama Rubber Co., Ltd., ανακοίνωσε ότι άρχισε να προμηθεύει τα ελαστικά ADVAN dΒ V552 ως μέρος του στάνταρ εργοστασιακού εξοπλισμού (OE) για το ZR-V, το νέο SUV της Honda Motor Co.,Ltd.

Το νέο SUV θα κυκλοφορήσει στην Ιαπωνία και στο εξωτερικό και θα εφοδιάζεται με ελαστικά διαστάσεων 215/60R17 96H και 225/55R18 98H.

Το ADVAN dB V552 είναι ένα ελαστικό με κορυφαία ποιότητα και άνεση στην κύλιση,  που αναπτύχθηκε στην λογική του «ενός, άνευ προηγουμένου, αθόρυβου ελαστικού που αλλάζει την ατμόσφαιρα στο εσωτερικό του αυτοκινήτου».

Το ελαστικό συνεισφέρει στη διαμόρφωση μιας εκπληκτικά ήρεμης ατμόσφαιρας μέσα στο όχημα, εξασφαλίζοντας με αυτό τον τρόπο μια πιο ευχάριστη εμπειρία στον οδηγό του. Το ADVAN dB V552 προσφέρει την υψηλή ευελιξία και την ησυχία που απαιτεί το ZR-V της Honda, ενώ παράλληλα μειώνει την αντίσταση κύλισης.

Σύμφωνα με το νέο μεσοπρόθεσμο σχέδιο ανάπτυξης, με την ονομασία YΟΚΟΗAΜΑ Transformation 2023 (YX2023), η YΟΚΟΗΑΜΑ στοχεύει στη μεγιστοποίηση των ποσοστών πωλήσεων των ελαστικών της με υψηλή προστιθέμενη αξία, δηλαδή της εμβληματικής σειράς ADVAN, της σειράς ελαστικών GEOLANDAR για SUV και φορτηγά, όπως και λοιπών χειμερινών ελαστικών. Μία από τις βασικές πρωτοβουλίες που υλοποιούνται στο πλαίσιο αυτής της στρατηγικής είναι η τοποθέτηση των ελαστικών ADVAN και GEOLANDAR ως μέρος του εργοστασιακού εξοπλισμού σε νέα αυτοκίνητα.

Η εταιρεία ΘΕΟΧΑΡΑΚΗΣ ΑΕ, εισάγει και διανέμει τα υψηλής ποιότητας ελαστικά YΟΚΟΗΑΜΑ στην ελληνική αγορά, από το 1957.

Περισσότερες πληροφορίες για τα ελαστικά Yokohama, είναι διαθέσιμες στο www.yokohama.gr

Αυτοκίνητο Τελευταίες ειδήσεις