Site icon NewsIT
12:03 Παρασκευή 1 Δεκεμβρίου 2017

Τραγουδάνε για την «Κιβωτό του Κόσμου»

Ήταν πριν από είκοσι περίπου χρόνια όταν ο πατέρας Αντώνης Παπανικολάου αποφάσισε να δημιουργήσει τον Εθελοντικό, Μη Κερδοσκοπικό Οργανισμό Μέριμνας και Προστασίας Μητέρας και Παιδιού «Κιβωτός του Κόσμου» με στόχο να βγάλει όσα περισσότερα παιδιά μπορούσε από τη φτώχεια και την εγκατάλειψη και να τους προσφέρει τη δυνατότητα «να σταθούν στα πόδια τους».

Γρηγόρης Μελάς

Όλα αυτά τα χρόνια στο πλευρό της «Κιβωτού» συνοδοιπόροι της αρκετοί εθελοντές, απλοί πολίτες αλλά και πρόσωπα από το εγχώριο χώρο του θεάματος, που μακριά από τα «φώτα της δημοσιότητας» βοηθούν όσο μπορούν… όπως μπορούν… καταφέρνοντας να επιτευχθεί ο στόχος της.

Λίγες ημέρες πριν από τις γιορτές φίλοι της «Κιβωτού» ενώνουν τις δυνάμεις τους… τις φωνές τους… και λένε «Στην υγειά σας ρε παιδιά», σκοπεύοντας να βοηθήσουν τα παιδιά της Οργάνωσης.

Στην εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου λοιπόν, στον ΣΚΑΪ, καλεσμένοι είναι ο Πάνος Μουζουράκης με την «ψυχή» της Οργάνωσης, τον πατέρα Αντώνιο και με πολλούς φίλους τους με σκοπό να αναδείξουν και να βοηθήσουν το έργο της «Κιβωτού».

Οι Έλενα Παπαρίζου, Νατάσσα Μποφίλιου, Κωστής Μαραβέγιας, Μαρία Σολωμού, Δημήτρης Βραχνός (διευθυντής του ρ/σ  ΜΕΛΩΔΙΑ), Μαρίζα Ρίζου, Μιχάλης Παούρης (ο σολίστας μπουζουκιού), Λευτέρης Ελευθερίου, Μανώλης Φάμελλος, Δημήτρης Κουρούμπαλης, Φιόνα Γεωργιάδη, Σπύρος Γραμμένος, Άκης Δείξιμος, Αλκιβιάδης Κωνσταντόπουλος, Γιώργος Μυλωνάς, Απόστολος Βαλαρούτσος, Μυρτώ Ναούμ, Αργύρης Παυλίδης, Γιώργος Καρτάλος, Κωνσταντίνα Πάλλα, Μαργκώ  Ενεπεκίδη και Άννα Κακολύρη, είναι η παρέα της εκπομπής που τους ενώνει ένας κοινός σκοπός και με επίκεντρο αγαπημένα τραγούδια, χαρίζουν μια ιδιαίτερη βραδιά, με την αγάπη, το χιούμορ και τη συγκίνηση να κυριαρχούν.

Από τις πιο συγκινητικές στιγμές της εκπομπής όταν τα παιδιά από τη χορωδία της Οργάνωσης τραγουδούν το «Φίλα με ακόμα» με τον Πάνο Μουζουράκη και το «Την πόρτα ανοίγω το βράδυ» με τον πατέρα Αντώνιο.

Αύριο, το Σάββατο, στις 9 το βράδυ, λοιπόν η εκπομπή «Στην υγειά μας ρε παιδιά» πλημμυρίζει και πάλι τραγούδια αλλά και πολλή αγάπη…!

 

Τελευταίες ειδήσεις

Καμπάνες: Πόνεσε ο Αύγουστος την τηλεθέαση αχός βαρύς, εξώδικα και κρίσιμη συνάντηση Παναγιωτόπουλου με Στραβελάκη στο ΟΡΕΝ πολιτιστική ανάσα με τον «Αρχάγγελο της Κρήτης» στη μεγάλη οθόνη η ύποπτη σιγή της ΕΡΤ για Τσαφούλια και Μπέη έρχεται σύντομα η Dream Team του GNTM στο STAR
Καμπάνες: Άγχος στο «κόκκινο» για τη νέα σεζόν το καφεδάκι τους θα απολαύσουν οι νέοι γενικοί διευθυντές της ΕΡΤ o «Πρώτος Καφές με τη Ζήνα» μετακομίζει το πρώτο δελτίο του STAR ο ΣΚΑΪ κρατιέται για τον Πετρετζίκη ψάχνουν γυναίκα για την «Κοινωνία Άνω Κάτω», ενώ είναι σε αναμονή το… crime
Exit mobile version