Κυριακή, 16 Ιουν.
31oC Αθήνα

Από αυτό το Youth Empowered δεν πρέπει να λείψει κανείς!

Από αυτό το Youth Empowered δεν πρέπει να λείψει κανείς!

Είστε έτοιμοι για το μεγαλύτερο Youth Empowered της χρονιάς που θα γίνει στο Περιστέρι; Αν όχι, εδώ θα βρεις όλα όσα θέλετε και πρέπει να μάθεις!

Το ραντεβού που δεν πρέπει να χάσει κανείς είναι από τις 25 έως τις 29 Ιουνίου στο Περιστέρι. Τα πράγματα είναι πολύ απλά…

Αν είσαι νέος 18-30 ετών και βρίσκεσαι εκτός αγοράς εργασίας, αν έχεις προσόντα και ψάχνεις πώς να τα αξιοποιήσεις, τότε 25-29 Ιουνίου πρέπει να βρίσκεσαι στο Περιστέρι, στο πενθήμερο training του Youth Empowered από την Coca-Cola Τρία Έψιλον και την Coca-Cola.

Το μεγαλύτερο Youth Empowered  της χρονιάς θα προσφέρει καθοδήγηση, δικτύωση και εφόδια για το επαγγελματικό σου μέλλον. Δήλωσε συμμετοχή στο www.youthempowered.gr μέχρι και τις 15 Ιουνίου και γίνε και εσύ ένας από τους 300 νέους που θα συμμετάσχουν στο σεμινάριο και θα ζήσουν την εμπειρία του Youth Empowered!

Η συμμετοχή είναι δωρεάν, με σειρά προτεραιότητας, δεν προϋποθέτει εξειδίκευση και συνοδεύεται από βεβαίωση παρακολούθησης.

Τι είναι το Youth Empowered

«Είναι μία μοναδική εμπειρία που ο καθένας πρέπει να τη ζήσει και να εκμεταλλευτεί την ευκαιρία μόλις το Υouth Εmpowered βρεθεί στην πόλη του», δήλωσε  η 25χρονη Εβίτα Τζενάκη, που παρακολούθησε το πρόγραμμα τον περασμένο Νοέμβριο στην Κρήτη.

«Είναι ένα πολύ καλό πρόγραμμα για όλους τους νέους, διότι μας δίνεται η ευκαιρία να γνωρίσουμε αρχικά καλύτερα τον εαυτό μας, να τονίσουμε τα δυνατά μας σημεία και να καλύψουμε τις αδυναμίες μας και παράλληλα να στήσουμε ένα σωστό βιογραφικό»,  είπε η 18χρονη Αγγελική Χασακού, με την ολοκλήρωση του προγράμματος στον Βόλο τον Μάρτιο.

Τι θα συμβεί στο Περιστέρι

Υψηλόβαθμα στελέχη της Coca-Cola Τρία Έψιλον, της Coca-Cola αλλά και των συνεργαζόμενων εταιρειών και φορέων, θα είναι εκεί αυτές τις πέντε μέρες για να σου προσφέρουν συμβουλές και καθοδήγηση μέσα από διαδραστικές ασκήσεις και παρουσιάσεις.

Με τη στήριξη των έμπειρων μεντόρων θα μάθεις πώς μπορείς να κάνεις το βιογραφικό σου να ξεχωρίσει, άλλα και να προετοιμαστείς σωστά για μία συνέντευξη που θα κερδίσει τις εντυπώσεις. Συνομιλώντας από κοντά με στελέχη της αγοράς θα χτίσεις το δικό σου δίκτυο στην αγορά εργασίας, αποκτώντας ταυτόχρονα βασικές γνώσεις οικονομικών, project management, αλλά και τεχνικές πωλήσεων και διαπραγματεύσεων. Τέλος, θα μάθεις πώς να χρησιμοποιείς έξυπνα και αποτελεσματικά τα social media για να δημιουργήσεις ένα ελκυστικό προφίλ για μελλοντικούς εργοδότες.

Το Youth Empowered εντάσσεται στην ευρύτερη πλατφόρμα προγραμμάτων της Coca-Cola Τρία Έψιλον  και της Coca-Cola που απευθύνονται στους νέους της χώρας μας με στόχο να αναπτύξουν δεξιότητες που θα τους βοηθήσουν έμπρακτα στην αναζήτηση εργασίας, στην ανάληψη επιχειρηματικών πρωτοβουλιών και στην αξιοποίηση ευκαιριών για το μέλλον που ονειρεύονται.

Από το 2015 έως και σήμερα, περίπου 4.000 νέοι έχουν συμμετάσχει σε προγράμματα, όπως το Πρόγραμμα ενίσχυσης της απασχολησιμότητας Youth Empowered, οι Σχολές Επιχειρηματικότητας, αλλά και το πρόγραμμα αμειβόμενης απασχόλησης ReGeneration, μια πρωτοβουλία των Global Shapers Athens Hub που υποστηρίζεται ενεργά, μεταξύ άλλων, από το Ίδρυμα της Coca-Cola (Τhe Coca-Cola Foundation) και την Coca-Cola.

Bplus Τελευταίες ειδήσεις