Σάββατο, 27 Απρ.
15oC Αθήνα

Διακοπές στις πολυτελείς βίλλες της Μυκόνου με την εταιρία The King Of Villas

Διακοπές στις πολυτελείς βίλλες της Μυκόνου με την εταιρία The King Of Villas

Οι πολυτελείς βίλλες για ενοικίαση στην Μύκονο είναι γνωστές για το μοναδικό τους design, την κυκλαδίτικη αρχιτεκτονική τους, τις ασύγκριτες ανέσεις, τις εξαιρετικές εγκαταστάσεις και τη μαγευτική θέα του Αιγαίου.

Η διακόσμηση του εσωτερικού των βιλλών με την μοντέρνα επίπλωση και τις κομψές διακοσμητικές λεπτομέρειες προσφέρουν στην κάθε βίλλα την μοναδική ταυτότητα κάνοντας την διαμονή σας  μοναδική και αξέχαστη. Ο μυκονιάτικος ήλιος διεισδύει στην κάθε γωνιά της βίλλας και σε συνδυασμό με το άσπρο και μπλε χρώμα των σπιτιών δημιουργούν την τέλεια διάθεση.

Η συλλογή των βιλλών μας αποτελείται από τις καλύτερες βίλλες του νησιού. Διαθέτουν μοναδικές άνετες κρεβατοκάμαρες με ιδιωτικά μπάνια, ευρύχωρα σαλόνια και ιδιωτικές βεράντες. Σε όλες τις βίλλες μπορείτε  να απολαύσετε  τον κυκλαδίτικο ήλιο και την απέραντη θέα της θάλασσας, όπως επίσης και δροσερά κοκτέιλ μέσα από την ιδιωτική πισίνα του σπιτιού σας. Πολλές βίλλες διαθέτουν και ιδιωτικό  jacuzzi ώστε να απολαύσετε μοναδικές στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας. Δημιουργούν μια ξεχωριστή εμπειρία ζωής η οποία θα παραμείνει για πάντα στην μνήμη τόσο  εσάς όσο και των φίλων σας.

Οι πολυτελείς βίλλες μας στη Μύκονο παράλληλα με όλες τις υπηρεσίες που έχουμε τη δυνατότητα να σας προσφέρουμε, θα σας κάνουν να νιώσετε σαν βασιλιάς και θα σας ικανοποιήσουν όλες τις επιθυμίες σας  και τις πιο απαιτητικές ανάγκες σας. Πολλές ιδιωτικές βίλλες στη Μύκονο διαθέτουν ιδιωτικό ελικοδρόμιο, εάν επιθυμείτε να φτάσετε στον προορισμό σας με άνεση, κερδίζοντας χρόνο και απολαμβάνοντας την απαράμιλλη ομορφιά της Μυκόνου από ψηλά. Επιπλέον, είτε πρόκειται για bachelor/pool party, είτε για γάμο, είτε για school reunion, η εταιρεία μας μαζί με ειδικούς διοργάνωσης εκδηλώσεων διαθέτουμε τις ικανότητες και την εμπειρία να οργανώσουμε ένα αξέχαστο event.

Bplus Τελευταίες ειδήσεις