Τετάρτη, 24 Απρ.
24oC Αθήνα

Δώρα αγάπης στα παιδιά της “Κιβωτού του Κόσμου” από την ΑΒ Βασιλόπουλος

Δώρα αγάπης στα παιδιά της “Κιβωτού του Κόσμου” από την ΑΒ Βασιλόπουλος

Τα Χριστούγεννα είναι ομολογουμένως μια γιορτή αφιερωμένη στα παιδιά. Η ΑΒ Βασιλόπουλος προσφέρει στιγμές ζεστασιάς δείχνοντας και αυτές τις γιορτές έμπρακτα την αγάπη της σε παιδιά που το έχουν ανάγκη.

Χριστούγεννα. Η γιορτή που κρύβει μέσα της το νόημα της θαλπωρής, τις αξίες της αλληλεγγύης και της προσφοράς, μα πάνω απ’ όλα της ζεστής οικογενειακής αγκαλιάς.

Τα παιδιά της “Κιβωτού του Κόσμου” επέλεξε να “αγκαλιάσει” η μεγάλη οικογένεια της ΑΒ Βασιλόπουλος και να προσφέρει στιγμές χαράς και μοναδικά παιδικά χαμόγελα.

 

 

 

 

Εθελοντές – εργαζόμενοι της εταιρείας βρέθηκαν σε μια από τις δομές του Εθελοντικού Μη Κερδοσκοπικού Οργανισμού Ειδικής Μέριμνας και Προστασίας Μητέρας και Παιδιού, όπου στόλισαν μαζί με τα παιδιά του Κέντρου Ημέρας της “Κιβωτού του Κόσμου” στον Κολωνό το πιο εντυπωσιακό Χριστουγεννιάτικο δέντρο και αφηγήθηκαν την πιο ζεστή χριστουγεννιάτικη ιστορία, το παραμύθι “Το Μαγικό Πεφταστέρι”, και τέλος μοίρασαν ξεχωριστά δώρα, δώρα με μηνύματα αγάπης σε 100 παιδιά της Κιβωτού.

 

 

 

 

Η προσφορά άλλωστε αποτελεί βασικό στοιχείο της εταιρικής κουλτούρας της ΑΒ Βασιλόπουλος καθώς και μέρος του DNA των ανθρώπων της. Γι αυτό και η προσφορά δεν σταματά εδώ.

Η ΑΒ φροντίζει να πολλαπλασιάζει το καλό, δείχνοντας έμπρακτα την κοινωνική της ευαισθησία και προσφέροντας ένα υπέροχο χριστουγεννιάτικο γεύμα σε όλα τα παιδιά της “Κιβωτού του Κόσμου” ανά την Ελλάδα. Ειδικότερα θα προσφέρει δωροεπιταγές για το εορταστικό γεύμα όλων των παιδιών που φιλοξενούνται στην Άνοιξη, τον Πειραιά, τον Κολωνό, την Πωγωνιανή, την Κόνιτσα, τη Χίο και τον Βόλο.

Με 2 απλές κινήσεις η ΑΒ δίνει ελπίδα, αγάπη και χαρά, ενώ υπενθυμίζει πως τα Χριστούγεννα είναι η πιό μαγική εποχή του χρόνου.

Κινήσεις Αλληλεγγύης. Κινήσεις ανθρωπιάς. Κινήσεις που αποτελούν παράδειγμα προς μίμηση για όλους μας.

Bplus Τελευταίες ειδήσεις