Παρασκευή, 26 Απρ.
15oC Αθήνα

«Έτερος Εγώ-Χαμένες Ψυχές»: Η νέα αστυνομική σειρά που έρχεται να σας συναρπάσει

«Έτερος Εγώ-Χαμένες Ψυχές»: Η νέα αστυνομική σειρά που έρχεται να σας συναρπάσει

Ένας serial killer που “ακολουθεί” τους άθλους του Θησέα. Μια σειρά δολοφονιών που προκαλούν τρόμο. Κι ένας καθηγητής που καλείται να πιάσει το μίτο της Αριάδνης για να ξετυλίξει το κουβάρι της υπόθεσης.

Όλα αυτά έρχονται στις οθόνες μας μέσα από το COSMOTE CINEMA 4HD. Είναι η νέα σειρά «Έτερος Εγώ-Χαμένες Ψυχές» που κάνει πρεμιέρα την Κυριακή 16 Ιουνίου και υπόσχεται συγκινήσεις και σασπένς στους λάτρεις των αστυνομικών σειρών.

Η σειρά «Έτερος Εγώ-Χαμένες Ψυχές» είναι η πρώτη ελληνική σειρά μυθοπλασίας σε παραγωγή της COSMOTE TV, σε σενάριο και σκηνοθεσία του Σωτήρη Τσαφούλια και με ένα καστ σπουδαίων Ελλήνων ηθοποιών.

Οι δολοφονίες ακολουθούν τους άθλους του Θησέα. Και ο εκκεντρικός καθηγητής εγκληματολογίας Δημήτρης Λαϊνης (Πυγμαλίων Δαδακαρίδης) καλείται από την αστυνομία να λύσει το μυστήριο και να βρει τον συνδετικό κρίκο ανάμεσα στις δολοφονίες, «διαβάζοντας» τη σημασία των συμβόλων του Θησέα ώστε να βοηθήσει την αστυνομία να εντοπίσει τον serial killer.

Το αστυνομικό θρίλερ «Έτερος Εγώ» έχει τιμηθεί με βραβείο Κοινού στα Διεθνή Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης, LAGFF και LIEGE και με βραβείο Σκηνοθεσίας στο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου των Εθνών στην Ταορμίνα της Ιταλίας

Μαζί του στις έρευνες είναι ο προϊστάμενος του τμήματος ανθρωποκτονιών Απόστολος Μπαρασόπουλος (Μάνος Βακούσης) και ο αστυνόμος Παντελής Σκλαβής (Πέτρος Λαγούτης).

Το ρόλο του Φίλιππου Λαζαρίδη, ψυχιάτρου και Διευθυντή της Πρότυπης Ψυχιατρικής Κλινικής, ενσαρκώνει ο Άκης Σακελλαρίου. Στην υπόθεση εμπλέκεται και η δημοσιογράφος Χριστίνα Στεργίου, την οποία υποδύεται η Βίκυ Παπαδοπούλου.

Και δεν είναι μόνο αυτοί. Στο καστ της σειράς «Έτερος Εγώ-Χαμένες Ψυχές» συναντάμε σπουδαίους ηθοποιούς όπως οι  Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος, Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης, Βασίλης Ρίσβας, Κατερίνα Διδασκάλου και Σπύρος Παπαδόπουλος.

Η σειρά βασίζεται στο βραβευμένο αστυνομικό θρίλερ «Έτερος Εγώ» του Σωτήρη Τσαφούλια. Το σενάριο του «Έτερος Εγώ-Χαμένες Ψυχές», είναι μια ιδέα των Σωτήρη Τσαφούλια και Παναγιώτη Ιωσηφέλη. Ο Σωτήρης Τσαφούλιας υπογράφει τη σκηνοθεσία, ενώ το σενάριο συνυπογράφει ο ίδιος με την Κατερίνα Φιλιώτου.

Όλα αυτά έρχονται στις οθόνες μας μέσα από το COSMOTE CINEMA 4HD.

Πριν από την πρεμιέρα της σειράς (16.06.2019), το Σάββατο 15 Ιουνίου στις 23:00 στο COSMOTE CINEMA 1HD θα προβληθεί η ταινία «Έτερος Εγώ». Από την Κυριακή, 16 Ιουνίου, θα είναι διαθέσιμη και on demand στο COSMOTE TV PLUS για απεριόριστη θέαση.

Και για όσους δεν μπορούν να δουν τα επεισόδια της σειράς «Έτερος Εγώ-Χαμένες Ψυχές» σε πρώτη μετάδοση, η COSMOTE TV έχει… προνοήσει. Και τα 8 επεισόδια του κύκλου, θα είναι διαθέσιμα on demand και δωρεάν στην υπηρεσία COSMOTE TV PLUS. Από την Δευτέρα 8 Ιουλίου έως και τις 15 του μήνα, τα επεισόδια της σειράς θα προβάλλονται κάθε βράδυ στις 23.00, στο COSMOTE CINEMA  4HD.

Το «Έτερος Εγώ-Χαμένες Ψυχές» είναι μια παραγωγή της COSMOTE TV, ενώ την εκτέλεση παραγωγής  έχει αναλάβει η εταιρεία BLONDE.

Bplus Τελευταίες ειδήσεις