Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Η UM στις 25 Ιουλίου 2019, «κλείνει» τα γραφεία της παγκοσμίως για τη δεύτερη ετήσια #UMImpactDay

Η UM στις 25 Ιουλίου 2019, «κλείνει» τα γραφεία της παγκοσμίως για τη δεύτερη ετήσια #UMImpactDay

Οι UMers 50 χωρών ενώνουν τις δυνάμεις τους για να προσφέρουν στις τοπικές κοινωνίες τους.

Η UM ανακοίνωσε την πραγματοποίηση της δεύτερης ετήσιας Παγκόσμιας Impact Day. Περισσότερα από 80 γραφεία UM σε 50 χώρες παγκοσμίως, θα κλείσουν τις πόρτες τους στις 25 Ιουλίου 2019, καθώς οι εργαζόμενοι θα προσφέρουν εθελοντικά σε φιλανθρωπικές οργανώσεις σε όλο τον κόσμο. Η ενέργεια αυτή ξεκίνησε το 2016 στην Νέα Υόρκη στα πλαίσια ενεργειών εταιρικής κοινωνικής ευθύνης της UM, πλαίσιο που ονομάστηκε Better World. Η Impact Day αντιπροσωπεύει τις βασικές αξίες του δικτύου μας Έγνοιας (Care) και Κοινότητας (Community). Οι UMers θα μοιράζονται τις ενέργειες της Impact Day στις 25 Ιουλίου στα Social Media με χρήση των hashtags #UMBetterWorld και #UMImpactDay.

«H Impact Day είναι μια από τις αγαπημένες μου ημέρες του έτους και είμαι υπερήφανος που συμμετέχω σε μια παγκόσμια οικογένεια που δεσμεύεται να μοιραστεί τον χρόνο, την ενέργεια και την αγάπη με τις κοινότητες που έχουν ανάγκη σε όλο τον κόσμο» δήλωσε ο Daryl Lee, Global CEO, UM. «Από την προετοιμασία των ενηλίκων για την επανένταξη τους στο εργασιακό δυναμικό, την αποκατάσταση σχολείων, εγκαταστάσεων και πάρκων, τα εμπνευσμένα έργα που αναλαμβάνουμε είναι ένα κρίσιμο κομμάτι του τρόπου με τον οποίο χτίζουμε συλλογικά ένα καλύτερο αύριο, σήμερα.»

Μετά την πρώτη Impact Day στις ΗΠΑ το 2016, η ημέρα αυτή το 2018, αποφασίστηκε να αποτελεί παγκόσμια ημέρα προφοράς για όλες τις UM. Το 2018 σε 36 ώρες και 6 ηπείρους συγκεντρώθηκαν περίπου 5.000 εθελοντές UMers στις αντίστοιχες κοινότητες και κατάφεραν να αποκαταστήσουν πάρκα, να περπατήσουν μαζί με σκύλους διάσωσης, να ζωγραφίσουν ορφανοτροφεία, να μαζέψουν σκουπίδια, να επισκεφτούν ηλικιωμένους, να δώσουν σχολικά είδη σε παιδιά που τα είχαν ανάγκη και πολλά άλλα.

Η πλατφόρμα Better World ενώνει την οικογένεια των γραφείων της UM σε μια ενιαία ομπρέλα για να εμπνεύσει ο ένας τον άλλον, να μοιραστεί τις βέλτιστες πρακτικές και να δημιουργήσει δεσμούς πέρα από κάθε σύνορο που οδηγούν σε έναν Better World.

Οι UMers θα συμμετάσχουν, ανά τον κόσμο, σε περισσότερες από 70 ενέργειες σε EMEA, APAC, LATAM και North America. Η UM στην Ελλάδα θα συμμετάσχει στην κατασκευή και δωρεά 5.000 βραχιολιών της ενέργειας «Η δύναμη είναι στο χέρι σου», μέσω της οποίας θα συγκεντρωθούν χρήματα για την κατασκευή μιας σχολικής αίθουσας στο χωριό στο χωριό Κου-Ρομ στην Ουγκάντα, σε συνεργασία με την ActionAid.

Bplus Τελευταίες ειδήσεις