Τρίτη, 16 Απρ.
25oC Αθήνα

Ο Μιχάλης Σεΐτης και η Εθνική Τράπεζα ενώνουν τις δυνάμεις τους για νέες διακρίσεις

Ο Μιχάλης Σεΐτης και η Εθνική Τράπεζα ενώνουν τις δυνάμεις τους για νέες διακρίσεις

Περήφανος υποστηρικτής του σπουδαίου Παραολυμπιονίκη Μιχάλη Σεΐτη γίνεται για τον επόμενο χρόνο η Εθνική Τράπεζα.

Μιχάλης Σεΐτης και Εθνική Τράπεζα «έδωσαν τα χέρια» για μια συνεργασία που αμφότεροι ονειρεύονται να χαρίσει στην Ελλάδα νέες, σπουδαίες, αθλητικές επιτυχίες.

Αναγνωρίζοντας τη σημασία του αθλητισμού και του «ευ αγωνίζεσθαι», ως πυλώνων προαγωγής του πολιτισμού, η Εθνική Τράπεζα έχει δημιουργήσει τη δική της παράδοση στην διαχρονική ενίσχυση αθλητών, ομάδων και ομοσπονδιών που προωθούν το κύρος της χώρας διεθνώς και εξυψώνουν το αίσθημα υπερηφάνειας όλων των Ελλήνων.

Σε αυτή την κατηγορία, φυσικά, βρίσκεται και ο Μιχάλης Σεΐτης, κορυφαίος αθλητής στίβου και κάτοχος παγκοσμίων ρεκόρ.

Με την υποστήριξη της Εθνικής Τράπεζας, ο Έλληνας Παραολυμπιονίκης στοχεύει σε νέες διακρίσεις, για να κάνει ξανά την Ελλάδα περήφανη.

Ο Μιχάλης Σεΐτης έχει δώσει τα… διαπιστευτήριά του. Στους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο το 2016 έκανε δύο παγκόσμια ρεκόρ. Το 2017 κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στίβου παραολυμπιονικών στο Λονδίνο στα 400μ και το ασημένιο στα 200μ, ενώ το 2019 κρέμασε στο λαιμό του το ασημένιο μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στίβου στο Ντουμπάι.

Πέρα όμως από τις αποδεδειγμένα σπουδαίες διακρίσεις, ο Μιχάλης Σεΐτης είναι ένας αθλητής πρότυπο. Ένας άνθρωπος σύμβολο για όλους και ιδίως για τα νέα παιδιά. Γιατί στο πρόσωπό του και στη στάση ζωής του αποτυπώνεται με τον πλέον εμβληματικό τρόπο η ιδέα πως με τη δύναμη της ψυχής, τη θέληση και την προσήλωση στο στόχο, είμαστε ικανοί να πετύχουμε τα πάντα.

Ένας άνθρωπος που δεν άφησε ένα τροχαίο να τον φρενάρει και να τον απομακρύνει από τα όνειρά του. Έναν άνθρωπο που με τρομακτική δύναμη ψυχής έχει δηλώσει πως μετά από εκείνο το τροχαίο στη Ρόδο, όταν συνειδητοποίησε ότι είτε θα πέθαινε είτε θα του έκοβαν το πόδι και θα ζούσε, ένιωσε ευτυχισμένος που μπορούσε να ζήσει. Και τίποτα δεν τον σταμάτησε από το να πετύχει όσα ονειρεύτηκε από μικρό παιδί, όταν μπήκε στους στίβους. Και όλα τα όνειρά του, τα έκανε πραγματικότητα. Και μένουν πολλά ακόμα. Και πολλά αυτά θα τα πετύχει με την υποστήριξη της Εθνικής Τράπεζας.

Η Εθνική Τράπεζα, στο πλαίσιο των προγραμμάτων εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, στηρίζει διαχρονικά τον αθλητισμό και τις πολιτισμικές αξίες που εκφράζει το αθλητικό ιδεώδες και θα συνεχίσει να συμβάλλει σε δράσεις και πρωτοβουλίες προς όφελος τόσο του αθλητισμού, όσο και της κοινωνίας ευρύτερα.

Bplus Τελευταίες ειδήσεις