Τετάρτη, 24 Απρ.
24oC Αθήνα

Οι κλέφτες έγιναν καπνός! Μια αληθινή ιστορία αποτυχημένης απόπειρας κλοπής!

Οι κλέφτες έγιναν καπνός! Μια αληθινή ιστορία αποτυχημένης απόπειρας κλοπής!

Άμα δεν βλέπεις, δεν μπορείς να … κλέψεις! Μια απίθανη έκπληξη περίμενε τους επίδοξους ληστές καταστήματος γνωστής αλυσίδας supermarket στη Θεσσαλονίκη.

Λίγο μετά τις 4:00 τα ξημερώματα και αφού παραβίασαν το χώρο και βρέθηκαν μέσα στο άδειο supermarket κατευθύνθηκαν στο δωμάτιο όπου φυλάσσεται το χρηματοκιβώτιο με τις εισπράξεις χωρίς να φαντάζονται τι τους περιμένει. Λίγα δευτερόλεπτα μετά,  πυκνοί καπνοί τους περικύκλωσαν από διάφορα σημεία κάνοντας αδύνατο για αυτούς να βλέπουν πού βρίσκονται ή να προχωρήσουν στη ληστεία με αποτέλεσμα να τραπούν σε φυγή.

Μόλις ακούμε καπνό ο νους μας πάει στη φωτιά, αλλά σε αυτή την περίπτωση δεν υπήρχε καμία φωτιά και καμία καταστροφή, παρά μόνο η νέα υπηρεσία αποτροπής κλοπής με στιγμιαία παραγωγή ειδικής αντικλεπτικής ομίχλης τελευταίας τεχνολογίας της BRINK’S, το Brink’s Monitoring Plus®!

Αναρωτιέστε πώς αυτή λειτουργεί; Είναι πολύ απλό! Συνδέοντας το Σύστημα Συναγερμού σας με την Υπηρεσία Brink’s Monitoring Plus® ώστε σε περίπτωση παραβίασης, αδιαπέραστο τείχος ομίχλης ακαριαία να καλύψει το χώρο υποχρεώνοντας τον κλέφτη να φύγει. Η παραγόμενη ομίχλη είναι απολύτως αβλαβής για τον άνθρωπο, τα αντικείμενα στο χώρο και το περιβάλλον και απομακρύνεται εύκολα με φυσικό εξαερισμό σε 45 έως 60 λεπτά. Παράλληλα θα έχει ειδοποιηθεί το κέντρο λήψης και  η αστυνομία θα είναι καθοδόν.

Το σύστημα που είναι πια διαθέσιμο για κάθε ιδιοκτήτη, έχει γίνει ο τρόμος των ληστών. Έχει την εγγύηση της BRINK’S, της εταιρίας Ηγέτη στις Υπηρεσίες Ασφαλείας στη χώρα μας που εμπιστεύονται οι πρωταγωνιστές σε όλους τους τομείς οικονομικής δραστηριότητας: Τράπεζες, Αλυσίδες Λιανικής, Βιομηχανίες, Αεροδρόμια, Λιμάνια και χιλιάδες ιδιώτες.

Πάρτε μια γεύση του τι θα αντιμετωπίσουν οι ληστές πατώντας εδώ.

Bplus Τελευταίες ειδήσεις