Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Ποια είναι η διάσημη πορνοστάρ που τα πέταξε όλα έξω στον Παρθενώνα!

Ποια είναι η διάσημη πορνοστάρ που τα πέταξε όλα έξω στον Παρθενώνα!

Την λένε Vicky Love και είναι πορνοστάρ από την Ουγγαρία. Και ήρθε στην Ελλάδα για ένα σόου και θεώρησε ότι και ο Παρθενώνας είναι στριπ κλάμπ.

Η κίνηση της πορνοστάρ συζητήθηκε πολύ, κυρίως στα social media, αφού δεν σεβάστηκε το ναό του Παρθενώνα και έβγαλε πολλές φωτογραφίες με το στήθος της έξω! Η Ουγγαρέζα πορνοστάρ Vicky Love, ήθελε να κάνει ντόρο και τα κατάφερε. Και δυστυχώς δεν την αντιλήφθηκε κανείς από τους φύλακες.

Η Vicky Love είναι 32 ετών και έχει κάνει ταινίες ερωτικού περιεχομένου όσες και τα χρόνια της. Για όσους ενδιαφέρονται η Vicky Love, θα συμμετάσχει σε μια νέα ταινία πορνό που θα γυριστεί στην Ελλάδα.

Η Vicky Love έχει ύψος 1,63 και στις περισσότερες ερωτικές ταινίες στις οποίες έχει πρωταγωνιστικό ρόλο, εμφανίζεται άλλοτε ως άπιστη σύζυγος, η οποία παραδίδεται στα χέρια του μασέρ της, άλλοτε υποδυόμενη την Τσέχα γιατρό, η οποία σαγηνεύεται από μια εντυπωσιακή ασθενή της, και άλλοτε ως περιπλανώμενη ταξιδιώτισσα, η οποία δεν διστάζει να ικανοποιήσει ποικιλοτρόπως τον άνδρα που προσφέρθηκε να τη μεταφέρει στον προορισμό της.

 

Bplus Τελευταίες ειδήσεις