Τρίτη, 16 Απρ.
20oC Αθήνα

Το κολλέγιο BCA στη νέα εποχή με ένα state-of-the-art Campus

Το κολλέγιο BCA στη νέα εποχή με ένα state-of-the-art Campus

Το κολλέγιο BCA, από τη νέα ακαδημαϊκή χρονιά, περνάει σε μια καινούργια εποχή. Όχι, δεν αλλάζει τίποτε στην ουσία, στη φιλοσοφία, στη στόχευση, στο περιεχόμενο και στον χαρακτήρα των σπουδών σας.

Το BCA θα συνεχίσει την προνομιακή του σχέση με την αγορά εργασίας και την τεχνολογία, προσηλωμένο στην ποιοτική εκπαίδευση σε ολιγομελή τμήματα με προσωπική φροντίδα των καθηγητών μας για κάθε φοιτητή. Αλλάζουν όμως οι χώροι στους οποίους θα γίνονται αυτά και αναβαθμίζεται κατακόρυφα η καθημερινή σας εμπειρία και συνολικά η φοιτητική σας ζωή.

Το BCA αποκτάει ένα state-of-the-art Campus, στο οποίο θα μεταφερθούν όλες οι σχολές και όλες οι δραστηριότητές μας. Πρόκειται για ένα αρχιτεκτονικό κόσμημα, δημιουργία του Αλέξανδρου Τομπάζη, 4.100 τετραγωνικών μέτρων, στους Αμπελοκήπους, στο οποίο ήδη γίνονται οι εργασίες διαμόρφωσης των εσωτερικών χώρων ώστε να είναι έτοιμο τον Σεπτέμβριο να σας υποδεχθεί.

Δείτε τα πλεονεκτήματά του:

Εύκολη πρόσβαση. Το κτήριο, επί της Λεωφόρου Αλεξάνδρας, μεταξύ Κηφισίας και Πανόρμου, είναι εκτός δακτυλίου και διαθέτει θέσεις στάθμευσης. Για όσους προτιμούν τα δημόσια μέσα μεταφοράς, βρίσκεται δίπλα στον σταθμό του μετρό των Αμπελοκήπων και στο σημείο από το οποίο περνούν δεκάδες γραμμές λεωφορείων και τρόλεϊ, που συνδέουν τα βόρεια προάστια με την παραλία και την ανατολική με τη δυτική Αττική.

Ενιαία κοινότητα. Οι φοιτητές όλων των σχολών βρίσκονται μαζί, συνεργάζονται, ανταλλάσσουν εμπειρίες, συμμετέχουν σε κοινές δραστηριότητες. H ακαδημαϊκή οικογένεια του BCA, καθηγητών, φοιτητών και διοικητικών υπαλλήλων, αποκτάει κοινή εστία.

Εκπαιδευτικές καινοτομίες. Στους μεγάλους χώρους του νέου κτηρίου δημιουργούμε πρωτοποριακά «εργαλεία» σπουδών. Για παράδειγμα, οι φοιτητές του ναυτιλιακού τμήματος θα έχουν σύντομα στη διάθεσή τους προσομοιωτές γέφυρας πλοίου και μηχανής, ενώ οι φοιτητές του ξενοδοχειακού τμήματος θα ζουν σε ένα πρότυπο πραγματικό ξενοδοχείο κάνοντας την πρακτική τους στο εστιατόριό του, στη reception και στα δωμάτιά του.

Τεχνολογίες αιχμής. Σε εξειδικευμένα tech corners, οι φοιτητές θα μπορούν να πειραματίζονται με τεχνολογίες αιχμής όπως 3d printers, VR sets και laser cutters, ενώ μέσω beacons εγκατεστημένων σε όλους τους χώρους του κτηρίου, θα μπορούν να ενημερώνονται, σε πραγματικό χρόνο, για τα νέα του κολλεγίου τους στο κινητό τους.

Μεγάλοι πολυχώροι κοινής χρήσης. Μοντέρνες βιβλιοθήκες με ηλεκτρονική πρόσβαση σε άπειρες βάσεις ακαδημαϊκών δεδομένων διασυνδέουν τους σπουδαστές με το σύνολο κυριολεκτικά της επιστημονικής γνώσης στον τομέα τους. Μια τεράστια lounge area θα γίνει το κέντρο της κοινωνικής ζωής του κολλεγίου, ενώ ένας πρωτοποριακός πολυχώρος – αμφιθέατρο, το κέντρο της πολιτιστικής ζωής και της ψυχαγωγίας.

Ένα ίδρυμα που φιλοδοξεί να συγκαταλέγεται ανάμεσα στα κορυφαία της ευρωπαϊκής ακαδημαϊκής εκπαίδευσης οφείλει να εκσυγχρονίζεται και να αναβαθμίζεται συνεχώς. Αυτό κάνει το BCA. Εκτιμά την εμπιστοσύνη σας, εκτιμά τους πόρους που επενδύετε εσείς ή η οικογένειά σας στην εκπαίδευσή σας και επιδιώκει πάντα να προσφέρει στους νέους αυτής της χώρας τη δυνατότητα να κάνουν κορυφαίες σπουδές εδώ, με την καλύτερη σχέση ποιότητας και κόστους, και να βρουν δουλειά εδώ, στην πατρίδα τους.

Το νέο κτήριο ανοίγει σύντομα την αγκαλιά του και σας περιμένει! Για περισσότερες πληροφορίες στο info@bca.edu.gr

 

Bplus Τελευταίες ειδήσεις