Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

BLUE VALENTINE

BLUE VALENTINE

Το BLUE VALENTINE είναι η ιστορία της αγάπης που βρίσκουμε και της αγάπης που χάνουμε, η ιστορία της οποίας η αφήγηση γίνεται με στιγμές στο παρελθόν και στιγμές στο παρόν.

Info

Βαθμολογία

****

Πρωταγωνιστές

ΡΑΙΑΝ ΓΚΟΣΛΙΝΓΚ , ΜΙΣΕΛ ΓΟΥΙΛΙΑΜΣ

Σκηνοθεσία

ΝΤΕΡΕΚ ΣΙΑΝΦΡΑΝΣ

Σενάριο

ΝΤΕΡΕΚ ΣΙΑΝΦΡΑΝΣ, ΚΑΜΙ ΝΤΕΛΑΒΙΝ, ΤΖΟΙ ΚΕΡΤΙΣ

Ημερομηνία Προβολής

Πέμπτη, 3 Φεβρουαρίου 2011

Διάρκεια

114′ λεπτά

Είδος

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΗ

Χρονολογία παραγωγής

2010

Χώρα παραγωγής

ΗΠΑ

Υπόθεση

Το BLUE VALENTINE είναι η ιστορία της αγάπης που βρίσκουμε και της αγάπης που χάνουμε, η ιστορία της οποίας η αφήγηση γίνεται με στιγμές στο παρελθόν και στιγμές στο παρόν. Πλημμυρισμένοι με ρομαντικές αναμνήσεις του έρωτα τους, ο Ντιν και η Σίντυ χρησιμοποιούν ένα βράδυ προσπαθώντας να σώσουν το γάμο τους που πεθαίνει. Ο Ράιαν Γκόσλινγκ και η Μισέλ Γουίλιαμς πρωταγωνιστούν σε αυτό το ειλικρινές πορτραίτο μιας σχέσης που φτάνει στο τέλος της.

Κριτική

Υπάρχει έρωτας με την πρώτη ματιά ; Υπάρχει Έρωτας που κρατάει για πάντα; Υπαρχουν ακόμα ταινίες που μιλάνε τόσο αληθινά για ένα απλό και καθημερινό έρωτα; Ναι αγαπητοί Αναγνώστες όλα αυτά υπάρχουν και είναι στο Blue Valentine. Αξίζει να την δείτε και να μαγευτείτε με την εικόνα της και να σας πιάσουν όλα αυτά τα ρομαντικά που ολοι θελουμε να τα κρύψουμε .Ο Σκηνοθέτης της έκανε 11 χρόνια να την γυρίζει πραγματικά αξιζε τον κόπο. Επίσης να αναφερθούμε ότι η ταινία ουσιαστικά είναι ένα 24ώρο ενός ζευγαριού με Flashback τις αναμνήσεις τους και τι αναμνήσεις που έχουν τα πάντα Ειλικρίνεια. Όμορφη ασχήμια. Άσχημη ομορφιά και Αγάπη. Η ΖΕΥΓΑΡΟΠΡΟΤΑΣΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ η αλλιώς αν έκανες τον Μεγάλο Έρωτα της Ζωής σου ταινία.

Καζιάνης Γιώργος

Cinema Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε