Παρασκευή, 26 Απρ.
20oC Αθήνα

ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΣΚΟΤΕΙΝΩΝ ΥΠΟΘΕΣΕΩΝ

ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΣΚΟΤΕΙΝΩΝ ΥΠΟΘΕΣΕΩΝ

Ο Μάικλ “Μικ” Χόλερ είναι ένας επιδέξιος και χαρισματικός δικηγόρος στο Λος Άντζελες, ο οποίος χρησιμοποιεί ως γραφείο το αυτοκίνητό του, μια LincolnContinental.

Info

Βαθμολογία

**

Πρωταγωνιστές

ΜΑΤ ΝΤΕΙΜΟΝ , ΤΕΡΕΝΣ ΣΤΑΜΠ , ΤΖΟΝ ΣΛΑΤΕΡΙ , ΕΜΙΛΙ ΜΠΛΑΝΤ , ΑΝΤΟΝΙ ΜΑΚΙ

Σκηνοθεσία

ΜΠΡΑΝΤ ΦΟΥΡΜΑΝ

Σενάριο

ΤΖΟΝ ΡΟΜΑΝΟ

Ημερομηνία Προβολής

Πέμπτη, 17 Μαρτίου 2011

Διάρκεια

119 λεπτά

Είδος

ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ

Χρονολογία παραγωγής

2011

Χώρα παραγωγής

ΗΠΑ

Υπόθεση

Ο Μάικλ “Μικ” Χόλερ είναι ένας επιδέξιος και χαρισματικός δικηγόρος στο Λος Άντζελες, ο οποίος χρησιμοποιεί ως γραφείο το αυτοκίνητό του, μια LincolnContinental. Έχοντας περάσει το μεγαλύτερο μέρος της καριέρας του υπερασπίζοντας μικροαπατεώνες, ο Μικ αναλαμβάνει απροσδόκητα την σημαντικότερη υπόθεση που έχει βρεθεί ποτέ στο δρόμο του: την υπεράσπιση ενός πλούσιου πλέιμποϊ του Μπεβερλι Χιλς, ο οποίος κατηγορείται για απόπειρα φόνου. Ενώ όμως η υπόθεση δείχνει απλή και ιδιαίτερα κερδοφόρα αρχικά για τον Μικ, σύντομα εξελίσσεται σε μια θανάσιμη μάχη ανάμεσα σε δύο δεξιοτέχνες της χειραγώγησης, αλλά και σε μια κρίση συνείδησης για τον Χόλερ.

Κριτική

Ένα άλλο “Λυκόφως” στην εξωγήινη εκδοχή του, μυρίστηκαν χρήμα τα Αμερικανάκια και κάνουν αντιγραφές ,το λυκοφως θα το δούμε σε λίγο και σε καρτουν .Αυτό περίπου  είναι το “Είμαι το νούμερο τέσσερα”, όπου αγόρι από άλλο πλανήτη ερωτεύεται κορίτσι από αυτό τον πλανήτη, όμως οι κακοί, οι εχθροί του, τον θέλουν νεκρό.Και ζήσανε αυτοί και εμείς χειρότερα (Το ακούς Γιώργο για εσένα χτυπάει η καμπάνα ,παλιά λέγαμε καλύτερα ).

Κριτική/Επιμέλεια

Καζιάνης Γιώργος

Cinema Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε