Παρασκευή, 26 Απρ.
14oC Αθήνα

ΕΧΕΙΣ ΜΟΝΟ 100 ΛΕΠΤΑ… ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΟ

Ένας βετεράνος μηχανικός κι ένας νεαρός προϊστάμενος αμαξοστοιχίας συνεργάζονται για να σταματήσουν την ξέφρενη πορεία ενός ακυβέρνητου τρένου…

Info

Βαθμολογία

***1/2

Πρωταγωνιστές

ΝΤΕΝΖΕΛ ΓΟΥΑΣΙΓΚΤΟΝ , ΡΟΖΑΡΙΟ ΝΤΟΟΥΣΟΝ , ΚΡΙΣ ΠΑΙΝ

Σκηνοθεσία

ΤΟΝΙ ΣΚΟΤ

Σενάριο

ΜΑΡΚ ΜΠΟΜΠΑΚ

Ημερομηνία Προβολής

Πέμπτη, 11 Νοεμβρίου 2010

Διάρκεια

99′

Χρονολογία παραγωγής

2010

Χώρα παραγωγής

ΗΠΑ

Είδος Ταινίας

ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ

Υπόθεση

Ένας βετεράνος μηχανικός κι ένας νεαρός προϊστάμενος αμαξοστοιχίας συνεργάζονται για να σταματήσουν την ξέφρενη πορεία ενός ακυβέρνητου τρένου, που μεταφέρει θανατηφόρες τοξικές ουσίες. Θα κάνουν τα πάντα για να αποτρέψουν τον εκτροχιασμό του, που μπορεί να προκαλέσει την έκχυση των τοξικών στην πόλη και τον αποδεκατισμό των κατοίκων της.

Κριτικη

Ο σκηνοθέτης Τόνι Σκοτ (“Top Gun”, “Déjà Vu”), ένας μαέστρος της καταιγιστικής δράσης και αδελφός του μεγάλου Ρίντλει Σκότ, επιστρέφει με άλλη μια θεαματική περιπέτεια που κόβει την ανάσα. Πρωταγωνιστούν ο δύο φορές βραβευμένος με Όσκαρ Ντένζελ Ουάσινγκτον και μούσα του σκηνοθέτη, ο ανερχόμενος πρωταγωνιστής του “Star Trek”, Κρις Πάιν, και η Ροζάριο Ντόσον (“Death Proof”). Η ταινία θυμίζει το Speed απλά τον πρωταγωνιστικο ρόλο η μάλλον την πήγη του σεναριου αντι για λεωφορείο το έχει ένα τρένο. Ένα διαολεμένο τρένο ασταμάτητο όπως είναι και ο ρυθμός αυτής της ταινίας , ασταματητός και εκπλητικός είναι αυτό που λέμε καθαροαιμη απολαυστική περιπέτεια.

Κριτική/Επιμέλεια

Καζιάνης Γιώργος

Cinema Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε