Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

(Γ)ΛΥΚΑΚΙΑ (ΜΕΤΑΓΛ)

Η Κέιτ και ο Χάμφρι είναι δυο γλυκά λυκάκια που προσπαθούν να βρουν το δρόμο για το σπίτι τους…

Info

Βαθμολογία

*

Πρωταγωνιστές

ΤΙΣ ΦΩΝΕΣ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΖΟΥΝ ΟΙ: , ΚΩΣΤΑΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΟΣ , ΜΑΝΩΛΗΣ ΓΙΟΥΡΓΟΣ , ΝΤΙΝΟΣ ΣΟΥΤΗΣ , ΑΡΙΕΛ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗ , ΘΑΝΟΣ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ , ΣΤΕΛΙΟΣ ΨΑΡΟΥΔΑΚΗΣ

Σκηνοθεσία

ΜΠΕΝ ΓΚΛΑΚ

Σενάριο

ΚΡΙΣΤΟΦΕΡ ΝΤΕΝΚ, ΣΤΙΒ ΜΟΥΡ

Ημερομηνία Προβολής

Πέμπτη, 28 Οκτωβρίου 2010

Διάρκεια

90′

Χρονολογία παραγωγής

2010

Είδος Ταινίας

ΚΙΝΟΥΜΕΝΑ ΣΧΕΔΙΑ

Υπόθεση

Ποια είναι τα χαρακτηριστικά του ιδανικού ταξιδιού με το αυτοκίνητο; Το οτοστόπ, οι καντίνες με ανθυγιεινά φαγητά, οι θυμωμένες αρκούδες, οι αγκαθωτοί σκαντζόχοιροι, μια χήνα με μανία για το γκολφ και μια πάπια που της κουβαλάει τα μπαστούνια! Η Κέιτ και ο Χάμφρι είναι δυο γλυκά λυκάκια που προσπαθούν να βρουν το δρόμο για το σπίτι τους, όταν οι δασοφύλακες τους μεταφέρουν με τη βία στην άλλη άκρη της χώρας. Ο Χάμφρεϊ είναι λύκος Ωμέγα, περνά τις μέρες του λέγοντας εξυπνάδες, διασκεδάζοντας με τους ρέμπελους φίλους του και παίζοντας ηλεκτρονικά με τους αργόσχολους σκίουρους. Η Κέιτ είναι λύκος Αλφα: το καθήκον, η πειθαρχία και οι αεροπλανικές κινήσεις που έχει μάθει από τη Λάρα Κροφτ είναι η κινητήρια δύναμή της.

Κριτικη

Υπάρχουν πολλά παιδικά το έχω ξαναπεί , παιδικά που αξίζουν τα λεφτα τους και παιδικά που θυμίζουν αρπαχτή. Τα γλυκάκια ανήκει στην 2η και είμαι αρκετά καταδικαστικός σε αύτην την ταινία που δεν αξίζει ούτε για dvd ! Επίσης οι γονείς που ότι δουν με Ζωγραφιά πάνε και τους μικρούς τύραννους ,ας το ψάχνουν λίγο παραπάνω μήπως και ηρεμήσουμε από την κακογουστιά κάποτε .

Κριτική/Επιμέλεια

Καζιάνης Γιώργος

Cinema Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε