Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα

Η ΖΩΗ ΜΕΤΑ

Η ΖΩΗ ΜΕΤΑ

Η ταινία “Η Ζωή Μετά” αφηγείται την ιστορία τριών ανθρώπων που τους στοιχειώνει ο θάνατός με διαφορετικούς τρόπους.

Info

Βαθμολογία

***

Πρωταγωνιστές

ΜΑΤ ΝΤΕΙΜΟΝ , ΣΕΣΙΛ ΝΤΕ ΦΡΑΝΣ , ΜΑΡΘ ΚΕΛΕΡ , ΦΡΑΝΚΙ ΜΑΚ ΛΑΡΕΝ , ΤΖΟΡΤΖ ΜΑΚ ΛΑΡΕΝ , ΜΠΡΑΙΣ ΝΤΑΛΑΣ ΧΑΟΥΑΡΝΤ , ΤΙΕΡΙ ΝΕΒΙΚ , ΡΙΤΣΑΡΝΤ ΚΑΙΝΤ

Σκηνοθεσία

ΚΛΙΝΤ ΙΣΤΓΟΥΝΤ

Σενάριο

ΠΙΤΕΡ ΜΟΡΓΚΑΝ

Διάρκεια

129′

Χρονολογία παραγωγής

2010

Χώρα παραγωγής

ΗΠΑ

Είδος Ταινίας

ΔΡΑΜΑ

Υπόθεση

Η ταινία “Η Ζωή Μετά” αφηγείται την ιστορία τριών ανθρώπων που τους στοιχειώνει ο θάνατός με διαφορετικούς τρόπους. Ο Τζορτζ (Ματ Ντέιμον) είναι ένας Αμερικανός υπάλληλος γραφείου που αισθάνεται να έχει μία ιδιαίτερη σύνδεση με τη ζωή μετά θάνατον. Στην άλλη άκρη του κόσμου, η Μαρί (Σεσίλ ντε Φρανς), μία Γαλλίδα δημοσιογράφος είχε φτάσει πολύ κοντά στο θάνατο, κάτι που έχει ταράξει όλη της τη ζωή. Και ο Μάρκους (Τζορτζ Μακλάρεν και Φράνκι Μακλάρεν), ένας μαθητής σχολείου από το Λονδίνο που χάνει τον πιο κοντινό του άνθρωπο, αναζητά απεγνωσμένα απαντήσεις. Ο καθένας τους αναζητά την αλήθεια. Οι ζωές τους θα διασταυρωθούν και θα αλλάξουν για πάντα, εξαιτίας αυτού που πίστευαν ότι υπάρχει ή πρέπει να υπάρχει μετά το θάνατο. .

Κριτικη

Ο βρώμικος Χαρι επιστρέφει πάλι με νέα ταινία , μάλλον εχει βάλει στοίχημα με τον Γούντι Αλλεν ότι μεχρι τα 90 τους πρεπει να κάνουν μια ταινία το χρόνο. Επειδη μαλλον φτάνει σε αυτήν την ηλικία αποφάσισε αυτην την φορά να ασχοληθεί με κάτι μεταφυσικό με την Ζωή μετά μπλέκοντας 3 ιστορίες σε μία. Το στοίχημα το κερδίζει γιατί είναι μαέστρος πια , απλα δεν ξέρω αν θα δείτε κατι τόσο ενδιαφέρον από τις εκπομπές του Χαρδαβέλα . Δεν είναι κακό απλά είναι κλισέ και κάπου παρωχημένο. Για εμάς αξίζει τον τίτλο ΑΓΑΠΗΤΕ ΘΕΑΤΗ ΔΩΣΕ ΜΟΥ ΜΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΔΕΣ ΜΕ!.

Κριτική/Επιμέλεια

Καζιάνης Γιώργος

Cinema Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε