Παρασκευή, 29 Μαρ.
16oC Αθήνα

LONDON BOULEVARD

LONDON BOULEVARD

Ένα πρώην κατάδικος από το Νότιο Λονδίνο προσπαθεί να κάνει νέα αρχή σαν βοηθός μιας νεαρής ηθοποιού (Κίρα Νάιτλι), με την οποία δε θα αργήσει να κάνει σχέση.

Info

Βαθμολογία

**1/2

Πρωταγωνιστές

ΚΙΡΑ ΝΑΙΤΛΙ , ΚΟΛΙΝ ΦΑΡΕΛ , ΡΕΙ ΓΟΥΙΝΣΤΟΝ , ΝΤΕΙΒΙΝΤ ΘΙΟΥΛΙΣ , ΑΝΑ ΦΡΙΕΛ

Σκηνοθεσία

ΓΟΥΙΛΙΑΜ ΜΟΝΑΧΑΝ

Σενάριο

ΓΟΥΙΛΙΑΜ ΜΟΝΑΧΑΝ

Ημερομηνία Προβολής

Πέμπτη, 3 Μαρτίου 2011

Διάρκεια

103 λεπτά

Είδος

ΔΡΑΜΑΤΙΚΗ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ

Χρονολογία παραγωγής

2010

Χώρα παραγωγής

ΗΠΑ, ΒΡΕΤΑΝΙΑ

Υπόθεση

Ένα πρώην κατάδικος από το Νότιο Λονδίνο (Κόλιν Φάρελ) προσπαθεί να κάνει νέα αρχή σαν βοηθός μιας νεαρής ηθοποιού (Κίρα Νάιτλι), με την οποία δε θα αργήσει να κάνει σχέση. Το “London Boulevard” βασίζεται στο ομώνυμο βιβλίο του Κεν Μπρούεν, ενός από τους πιο δημοφιλείς συγγραφείς αστυνομικής λογοτεχνίας των τελευταίων δέκα χρόνων, ενώ η σκηνοθεσία και το σενάριο είναι του Γουίλιαμ Μόναχαν, βραβευμένου με ‘Οσκαρ Σεναρίου για την ταινία του Μάρτιν Σκορτσέζε, “The Departed

Κριτική

Ταινία που ξεκίνησε με αγνές προθέσεις έχοντας σαν βάση ένα βιβλίο επιτυχημένο στο είδος του και με ένα cast αξιοθαύμαστο αλλά δεν ευτύχησε να έχει σκηνοθέτη της προκοπής αλλα σεναριογράφο επιτυχημένο και κάπου εδώ οι προθέσεις για να γίνει μεγάλη ταινία κάπου κάηκαν και εξανεμίστηκαν στον αέρα της ματαιοδοξίας ! Είναι κρίμα γιατί κάπου σε μαγεύει το story και η φωτογραφία της ταινίας η οποία είναι εξαιρετική ,αλλα καπου ο ρυθμός που τελικά κουράζει και καπου το φινάλε που το εχεις ξαναδεί σε κάνει να βγαίνεις λυπημένος από την αίθουσα. ΤΟ ΧΑΜΕΝΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ.

Κριτική/Επιμέλεια

Καζιάνης Γιώργος

Cinema Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε