Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

ΜΠΑΤΣΟΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΓΚΟ

Οι ντετέκτιβ Κρίστοφερ Ντάνσον και Πι-Κέι Χάισμιθ είναι οι πιο ικανοί και αγαπητοί μπάτσοι στη Νέα Υόρκη

Info

Βαθμολογία

***

Πρωταγωνιστές

ΜΑΡΚ ΓΟΥΟΛΜΠΕΡΓΚ , ΣΑΜΙΟΥΕΛ ΤΖΑΚΣΟΝ , ΝΤΟΥΕΙΝ ΤΖΟΝΣΟΝ (ΤΗΕ ROCK) , ΓΟΥΙΛ ΦΕΡΕΛ , ΕΥΑ ΜΕΝΤΕΣ , ΣΤΙΒ ΚΟΥΓΚΑΝ , ΜΑΙΚΛ ΚΙΤΟΝ

Σκηνοθεσία

ΑΝΤΑΜ ΜΑΚ ΚΕΙ

Σενάριο

ΑΝΤΑΜ ΜΑΚ ΚΕΙ, ΚΡΙΣ ΧΕΝΤΣΙ

Ημερομηνία Προβολής

Πέμπτη, 4 Νοεμβρίου 2010

Διάρκεια

108′

Χρονολογία παραγωγής

2010

Χώρα παραγωγής

ΗΠΑ

Είδος Ταινίας

ΚΩΜΙΚΗ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ

Υπόθεση

Οι ντετέκτιβ Κρίστοφερ Ντάνσον (Ντουέιν Τζόνσον) και Πι-Κέι Χάισμιθ (Σάμιουελ Λ. Τζάκσον) είναι οι πιο ικανοί και αγαπητοί μπάτσοι στη Νέα Υόρκη. Λίγα γραφεία πίσω από τα δικά τους, κάθονται οι Άλεν Γκαμπλ (Γουίλ Φέρελ) και Τέρι Χόιτζ (Μαρκ Γουόλμπεργκ) – η μόνη πιθανότητα να τους έχετε δει είναι στο background κάποιας φωτογραφίας, με μισόκλειστα τα μάτια: δεν ανήκουν στους ήρωες, είναι από τους “άλλους τύπους”. Όμως για κάθε μπάτσο εμφανίζεται κάποια μέρα η ευκαιρία να αναδειχθεί… Έτσι οι Γκαμπλ και Χόιτζ αναλαμβάνουν μία φαινομενικά απλή υπόθεση, με την οποία κανείς άλλος δεν καταδέχεται να ασχοληθεί, η οποία όμως μπορεί να αποδειχθεί ως το μεγαλύτερο έγκλημα στην ιστορία της Νέας Υόρκης. Σίγουρα είναι η ευκαιρία της ζωής τους, έχουν όμως τα προσόντα να την εκμεταλλευτούν?

Κριτικη

Το Μπάτσοι από τον πάγκο πάει να χάσει την αξιοπρέπεια του από τον κακό του τίτλο. Μην νομίζετε ότι θα πάτε να δείτε το Αλεξίσφαιροι Ντετεκτιβ , γιατί δεν είναι καθόλου χαζό και γελοίο. Είναι κωμωδία και καλή κωμωδία και σε καποιες σκηνές ξεκαρδιστική κωμωδία, ενώ έχει και άλλα πραγματα που το καθιστούν και σε αρκετά καλή ταινία . Ιδιαίτερη αναφορά πρέπει να κάνουμε στον καταπληκτικό Γουίλ Φέρελ που κερδίζει επάξια το Oscar A ανδρικού ρόλου αυτήν την εβδομάδα ,μαζί του ο σοβαροφανής Γουολμπεργκ που παίρνει πόντους λόγω του οδοστρωτήρα συμπρωταγωνιστή του.

Κριτική/Επιμέλεια

Καζιάνης Γιώργος

Cinema Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε