Τετάρτη, 24 Απρ.
19oC Αθήνα

Ο ΔΡΟΜΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΙΣΤΗ

Ο ΔΡΟΜΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΙΣΤΗ

Μετά από μια ζωή εκπαίδευσης στις πολεμικές τέχνες και την ξιφομαχία, ο Γιανγκ έχει εξολοθρεύσει όλους τους εχθρούς της φατρίας του, πλην ενός – ένα βρέφος που το χαμόγελό του, του ζεσταίνει την καρδιά.

Info

Βαθμολογία

**1/2

Πρωταγωνιστές

ΤΖΕΦΡΙ ΡΑΣ , ΝΤΑΝΙ ΧΙΟΥΣΤΟΝ , ΚΕΙΤ ΜΠΟΣΓΟΥΟΡΘ , ΓΙΑΝΓΚ ΝΤΟΝΓΚ ΓΚΑΝ

Σκηνοθεσία

ΣΕΝΓΚΜΟΥ ΛΙ

Σενάριο

ΣΕΝΓΚΜΟΥ ΛΙ

Ημερομηνία Προβολής

Πέμπτη, 17 Φεβρουαρίου 2011

Διάρκεια

100 λεπτά

Είδος

ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ

Χρονολογία παραγωγής

2010

Χώρα παραγωγής

ΝΕΑ ΖΗΛΑΝΔΙΑ

Υπόθεση

Μετά από μια ζωή εκπαίδευσης στις πολεμικές τέχνες και την ξιφομαχία, ο Γιανγκ (Γιανγκ Ντονγκ Γκαν) έχει εξολοθρεύσει όλους τους εχθρούς της φατρίας του, πλην ενός – ένα βρέφος που το χαμόγελό του, του ζεσταίνει την καρδιά. Καθώς δεν θέλει να την σκοτώσει και – την ίδια στιγμή – αδυνατεί να την προστατέψει από την φατρία του, ο Γιανγκ αποφασίζει να πάρει το μωρό και να φύγει, ζητώντας καταφύγιο σε έναν παλιό φίλο που μένει στο Λοντ, μια πόλη της Δυτικής Αμερικής. Καταφτάνει για να ανακαλύψει πως ο φίλος του έχει πεθάνει και η κάποτε ευημερούσα, λόγω των ορυχείων χρυσού, πόλη είναι σε άσχημη κατάσταση. Η πόλη κατοικείται πλέον από μια ομάδα εκκεντρικών ανθρώπων, μεταξύ των οποίων, η Λιν (Κέιτ Μπόσγουορθ), μια όμορφη γυναίκα που εκπαιδεύεται στη μάχη με στιλέτα και ο Ρον (Τζέφρι Ρας), ένας αλκοολικός. Για να μπορέσει να φτιάξει ένα ασφαλές σπίτι για το παιδί, μακριά από την φονική φατρία του, ο Γιανγκ αποφασίσει να μείνει στην πόλη και να κρύψει το σπαθί του για πάντα.

Κριτική

Η ταινία είναι διασκεδαστική και αφορά ανδρικό πληθυσμό . Το είδος της περίεργο και δεν το τοποθετείς κάπου είναι ένα σπαγγέτι western με ολίγον σουρεαλιστική διάθεση.Δεν ξέρω αν θα μείνει στην ιστορία του κινηματογράφου που δεν νομίζω ότι το ενδιαφέρει ,αλλα είναι τίμιο και θα σας δώσει ένα χορταστικό καρτουνίστικο υπερθέαμα που θα θυμάστε τουλάχιστον μέχρι την Δευτέρα. Η ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΤΙΚΗ ΑΝΤΡΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Κριτική/Επιμέλεια

Καζιάνης Γιώργος

Cinema Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε