Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα

Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΠΟΥ ΟΝΕΙΡΕYΤΗΚΑ

Μια παρέα εφήβων θα γίνουν άθελά τους οι πρωταγωνιστές, άλλοι ως θύτες και άλλοι ως θύματα, σ’ ένα επερχόμενο σκηνικό θανάτου.

Info

Βαθμολογία

**

Πρωταγωνιστές

ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ , ΤΖΕΝΗ ΘΕΩΝΑ , ΛΕΝΑ ΠΑΠΑΛΗΓΟΥΡΑ , ΝΙΚΟΣ ΑΓΓΕΛΗΣ , ΜΥΡΙΕΛΛΑ ΚΟΥΡΕΝΤΗ , ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΠΑΝΙΑΣ , ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΓΑΒΑΛΑΣ , ΝΙΚΟΛΑΣ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗΣ

Σκηνοθεσία

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΡΑΒΒΑΣ

Σενάριο

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΡΑΒΒΑΣ

Ημερομηνία Προβολής

Πέμπτη, 25 Νοεμβρίου 2010

Διάρκεια

94′

Χρονολογία παραγωγής

2010

Χώρα παραγωγής

ΕΛΛΑΔΑ

Είδος Ταινίας

ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΔΡΑΜΑ

Υπόθεση

Αθήνα, κάπου βόρεια… Μια παρέα εφήβων, στην οποία ξεχωρίζει η γοητευτική μορφή της Δωροθέας, θα γίνουν άθελά τους οι πρωταγωνιστές, άλλοι ως θύτες και άλλοι ως θύματα, σ’ ένα επερχόμενο σκηνικό θανάτου. Ο καταλύτης της ιστορίας έρχεται με το σκίρτημα του έρωτα και παίρνει σάρκα και οστά στη θωριά του Χρήστου, ενός απόμακρου και συνάμα επιβλητικού έφηβου, νεοφερμένου στο αθηναϊκό προάστιο. Σε μικρό χρονικό διάστημα, η ηγετική αυτή μορφή με την ακατανίκητη έλξη θα αποτελέσει τον κεντρικό πυρήνα της παρέας και τον αδιαμφισβήτητο θύτη.

Κριτικη

Οι Σατανιστές ξαναγυρνούν σε αυτήν την ταινία που θυμίζει τις Οικογενειακές Ιστορίες του Αlpha , βέβαια λίγο καλύτερα γυρισμένες αν σκεφτείς πόσο αστεία είναι αυτή η σειρά! Έξυπνο σαν θέμα πιασαρικο που δεν ολοκληρώθηκε όμως ποτέ , θυμίζει σίριαλ που κόπηκε στον αέρα .Κρίμα για την προσπάθεια και τα λεφτά που δαπανήθηκαν. Τέλος θέλω να σας πω ότι εγω ονειρεύομαι να πεθάνω από καρδιά μπαμ και κάτω ,για να μην ταλαιπωρήσω κανέναν .Απλα το αναφέρω !

Κριτική/Επιμέλεια

Καζιάνης Γιώργος

Cinema Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε