Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΙΣΒΟΛΗ

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΙΣΒΟΛΗ

Εδώ και πολλά χρόνια καταγράφονται εμφανίσεις UFO σε όλο τον κόσμο – στο Μπουένος Άιρες, τη Σεούλ, τη Γαλλία, τη Γερμανία, την Κίνα.

Info

Βαθμολογία

*

Πρωταγωνιστές

ΜΙΣΕΛ ΡΟΝΤΡΙΓΚΕΖ , ΑΑΡΟΝ ΕΚΧΑΡΤ , ΜΑΙΚΛ ΠΕΝΙΑ , ΡΑΜΟΝ ΡΟΝΤΡΙΓΚΕΖ , ΜΠΡΙΤΖΕΤ ΜΟΝΑΧΑΝ , ΝΕ ΓΙΟ

Σκηνοθεσία

ΤΖΟΝΑΘΑΝ ΛΙΜΠΕΣΜΑΝ

Σενάριο

ΚΡΙΣ ΜΠΕΡΤΟΛΙΝΙ

Ημερομηνία Προβολής

Πέμπτη, 31 Μαρτίου 2011

Διάρκεια

117 λεπτά

Είδος

ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ

Χρονολογία παραγωγής

2010

Χώρα παραγωγής

ΗΠΑ

Υπόθεση

Εδώ και πολλά χρόνια καταγράφονται εμφανίσεις UFO σε όλο τον κόσμο – στο Μπουένος Άιρες, τη Σεούλ, τη Γαλλία, τη Γερμανία, την Κίνα. Αυτό όμως που θα συμβεί το 2011 υπερβαίνει κατά πολύ τα πλαίσια μιας απλής εμφάνισης και εξελίσσεται σε τρομακτική πραγματικότητα, όταν εξωγήινες δυνάμεις επιτίθενται στη Γη. Κι ενώ η ανθρωπότητα βλέπει έντρομη τις μεγαλύτερες πόλεις να πέφτουν η μία μετά την άλλη, το Λος Άντζελες γίνεται το τελευταίο οχυρό σε μια μάχη που κανείς ποτέ δε φανταζόταν. Το μέλλον ολόκληρου του κόσμου βρίσκεται τώρα στα χέρια ενός πεζοναύτη λοχία (Άαρον Έκχαρτ) και της νεοσύστατης διμοιρίας του, που καλούνται να αντιμετωπίσουν έναν άγνωστο και πανίσχυρο εχθρό.

Κριτική

ετά από την ταινία είναι χρήσιμα να ξέρετε αυτά τα λόγια, σας τα προσφέρουμε σε απόλυτη μετάφραση στα Ελληνικά. Ω πες, μπορείς να δεις από το πρόωρο φως της αυγής, Τι χαιρετήσαμε τόσο υπερήφανα στην τελευταία λάμψη του λυκόφωτος,Τίνος πλατιές λωρίδες και λαμπερά αστέρια, κατά τη διάρκεια της επικίνδυνης μάχης,Πάνω από τις επάλξεις που κοιτάζαμε, ανέμιζαν τόσο γενναία; Και το έντονο κόκκινο φως των πυραύλων, οι βόμβες που εκρήγνυταν στον αέρα,Έδωσαν απόδειξη μες τη νύχτα ότι η σημαία μας ήταν ακόμα εκεί. Ω πες, κυματίζει ακόμα εκείνη η Αστερόεσσα σημαία,Πάνω από τη γη των ελεύθερων και την κατοικία των γενναίων. Ευχαριστώ του φίλους μας τους Αμερικάνους. Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΜΠΟΓΙΕΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ, 2.ΣΑΝΓΚΑΗ – Η ΠΟΛΗ ΤΩΝ ΚΑΤΑΣΚΟΠΩΝ

Κριτική/Επιμέλεια

Καζιάνης Γιώργος

Cinema Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε