Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

ΠΑΛΙ ΕΣΥ

ΠΑΛΙ ΕΣΥ

Υπό κανονικές συνθήκες, η επιστροφή της Μάρνι στο πατρικό της στη Βόρεια Καλιφόρνια για το γάμο του αδελφού της, θα ήταν για εκείνη ένα γεγονός το οποίο θα περίμενε με περισσή ανυπομονησία.

Info

Βαθμολογία

*

Πρωταγωνιστές

ΣΙΓΚΟΥΡΝΙ ΓΟΥΙΒΕΡ , ΤΖΕΙΜΙ ΛΙ ΚΕΡΤΙΣ , ΜΠΕΤΙ ΓΟΥΑΙΤ , ΚΡΙΣΤΕΝ ΜΠΕΛ , ΚΡΙΣΤΙΝ ΤΣΙΝΟΓΟΥΕΘ , ΟΝΤΕΤ ΓΙΟΥΣΤΜΑΝ , ΒΙΚΤΟΡ ΓΚΑΡΜΠΕΡ

Σκηνοθεσία

ΑΝΤΙ ΦΙΚΜΑΝ

Σενάριο

ΜΟ ΤΖΕΛΙΝ

Ημερομηνία Προβολής

Πέμπτη, 20 Ιανουαρίου 2011

Διάρκεια

106 λεπτά

Είδος

KΩΜΩΔΙΑ

Χρονολογία παραγωγής

2010

Χώρα παραγωγής

HPA

Υπόθεση

Υπό κανονικές συνθήκες, η επιστροφή της Μάρνι στο πατρικό της στη Βόρεια Καλιφόρνια για το γάμο του αδελφού της, θα ήταν για εκείνη ένα γεγονός το οποίο θα περίμενε με περισσή ανυπομονησία. Ωστόσο, πολύ σύντομα ο χειρότερος εφιάλτης της πρόκειται να γίνει πραγματικότητα μπροστά στα μάτια της, καθώς η Γκέιλ, η μητέρα της, την πληροφορεί πως η γυναίκα που θα ενωθεί “εις σάρκα μία” με τον Γουίλ, δεν είναι άλλη από την Τζοάνα – την κοπέλα που της είχε κάνει τη ζωή κόλαση στο λύκειο. Και το χειρότερο; Αυτό θα είναι μόνο η αρχή μιας σειράς ιδιαίτερα δυσάρεστων εκπλήξεων, οι οποίες απειλούν να μετατρέψουν σε… ρινγκ την οικογενειακή τους εστία!

Κριτική

Είναι κάποιες ταινίες που δεν καταλαβαίνω τον λόγο ύπαρξης τους και το Πάλι Εσυ είναι μία από αυτές. Είναι μια ταινία που κανονικά δεν πρέπει να βγεί στο cinema αλλα να ενταχθεί κατευθείαν στην μεσημεριανή ζώνη Σαββάτου ενός καναλιού. Τα μόνο θετικά που αποκομίσαμε ήταν ότι η Τζέιμι Λι Κέρτις Υπάρχει και ότι η Μπέτι Γουαίτ Ζεί και βασιλεύει και τρόμο σκορπάει , αν και πιστεύουμε ότι το Αλτσχαιμερ μέσα της βασιλεύει και την κάνει να πιστεύει ότι είναι ακόμα ηθοποιός. Τέλος πρέπει να αναφέρουμε την ατέλειωτη αυτοτιμωρία της Γουίβερ στην δεκαετία και τις συνεχείς κακές επιλογές της . Της δίνουμε τον τίτλο ΥΠΑΡΧΕΙ ΖΩΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ.

Κριτική/Επιμέλεια

Καζιάνης Γιώργος

Cinema Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε