Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα

RANGO

RANGO

Ένας κατοικίδιος χαμαιλέοντας με το… λαρύγγι του Τζόνι Ντεπ χάνεται από τους ιδιοκτήτες του και βρίσκει καταφύγιο σε μια πόλη της ερήμου με κάπως παλαβιάρηδες κατοίκους.

Info

Βαθμολογία

**1/2

Πρωταγωνιστές

ΤΙΣ ΦΩΝΕΣ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΖΟΥΝ ΟΙ: , ΤΖΟΝΙ ΝΤΕΠ , ΜΠΙΛ ΝΑΙ , ΑΙΛΑ ΦΙΣΕΡ , ΑΜΠΙΓΚΕΙΛ ΜΠΡΕΣΛΙΝ

Σκηνοθεσία

ΓΚΟΡ ΒΕΡΜΠΙΝΣΚΙ

Σενάριο

ΤΖΟΝ ΛΟΓΚΑΝ

Ημερομηνία Προβολής

Πέμπτη, 10 Μαρτίου 2011

Διάρκεια

107 λεπτά

Είδος

ΚΙΝΟΥΜΕΝΑ ΣΧΕΔΙΑ

Χρονολογία παραγωγής

2010

Χώρα παραγωγής

ΗΠΑ

Υπόθεση

Ένας κατοικίδιος χαμαιλέοντας με το… λαρύγγι του Τζόνι Ντεπ χάνεται από τους ιδιοκτήτες του και βρίσκει καταφύγιο σε μια πόλη της ερήμου με κάπως παλαβιάρηδες κατοίκους. Σε αναζήτηση ταυτότητας κάπου στην Άγρια Δύση του σήμερα, καθώς χρίζεται ο σερίφης της πόλης, ο ήρωάς μας προσπαθεί να τα βγάλει πέρα με τους ιδιόρρυθμους κατοίκους αλλά και να λύσει το πρόβλημα του νερού της πόλης. Στο πλευρό του, μια ελκυστική θηλυκή σαύρα, η μόνη του σύμμαχος εναντίον ενός φονικού κροταλία με ουρά-πολυβόλο που δε σταματά μπροστά σε τίποτα. Μια ταινία για μικρούς και μεγάλους γεμάτη αλήθειες, χιούμορ, δράση και συγκίνηση.

Κριτική

Μια ταινία ξεχωριστή ,άλλο ένα δείγμα μιας ταινίας κινουμένων σχεδιών που δείχνει τον δρόμο να περνάει τόσα πολλά κοινωνικά μηνύματα με τόσο απλό τρόπο. Μην την δείτε σαν αγγαρεία και σαν μια υποχρεωτική έξοδο να πάτε τα πιτσιρίκια cinema ,γιατί εσάς θα σας ενθουσιάσει πιο πολύ.Γιατί μαλλον θα πιάσετε τα μυστικά της πιο εύκολα. Αν κυκλοφορει να την προτιμήσετε στα Αγγλικά .Γιατί πάντα το original είναι πάντα επιτυχημένο. Η ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΤΑΙΝΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ.

Κριτική/Επιμέλεια

Καζιάνης Γιώργος

Cinema Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε