Τετάρτη, 24 Απρ.
25oC Αθήνα

ΣΑΝΓΚΑΗ – Η ΠΟΛΗ ΤΩΝ ΚΑΤΑΣΚΟΠΩΝ

ΣΑΝΓΚΑΗ – Η ΠΟΛΗ ΤΩΝ ΚΑΤΑΣΚΟΠΩΝ

Θέλοντας να ερευνήσει τη δολοφονία του καλύτερού του φίλου, ο Αμερικανός μυστικός πράκτορας Πολ Σόουμς φτάνει στην Σαγκάη, την οποία έχουν καταλάβει οι Ιάπωνες.

Info

Βαθμολογία

***

Πρωταγωνιστές

ΤΖΟΝ ΚΙΟΥΖΑΚ , ΓΚΟΝΓΚ ΛΙ , ΚΕΝ ΓΟΥΑΤΑΝΑΜΠΙ , ΤΣΟΟΥ ΓΙΟΥΝ ΦΑΤ , ΤΖΕΦΡΙ ΝΤΙΝ ΜΟΡΓΚΑΝ

Σκηνοθεσία

ΜΙΚΑΕΛ ΧΑΦΣΤΡΟΜ

Σενάριο

ΧΟΥΣΕΙΝ ΑΜΙΝΙ

Ημερομηνία Προβολής

Πέμπτη, 31 Μαρτίου 2011

Διάρκεια

105 λεπτά

Είδος

ΜΥΣΤΗΡΙΟΥ

Χρονολογία παραγωγής

2010

Χώρα παραγωγής

ΗΠΑ, ΚΙΝΑ

Υπόθεση

Θέλοντας να ερευνήσει τη δολοφονία του καλύτερού του φίλου, ο Αμερικανός μυστικός πράκτορας Πολ Σόουμς φτάνει στην Σαγκάη, την οποία έχουν καταλάβει οι Ιάπωνες. Μια εβδομάδα πριν την επίθεση στο Περλ Χάρμπορ και υπό την επίβλεψη ενός Ιάπωνα πράκτορα, η έρευνα του Σόουμς τον οδηγεί σε ένα χαρισματικό τοπικό γκάνγκστερ και την όμορφη σύζυγό του, Άννα. Η γνωριμία του Σόουμς με την Άννα εξελίσσεται σε έναν παράνομο ερωτικό δεσμό όπου διακυβεύονται τα πάντα. Οι δυο τους πρέπει να δώσουν μια μάχη με τον χρόνο, για να λύσουν το μυστήριο, πριν την κατάρρευση της πόλης.

Κριτική

Ο Τζον Κιούζακ, ο Κεν Ουατανάμπι η Γκονγκ Λι και ο Τζέφρι Ντιν Μόργκαν πρωταγωνιστούν στο κατασκοπικό αυτό έπος, στο ύφος του “Casablanca”, όπου τίποτα δεν είναι αυτό που φαίνεται. Στην καρέκλα του σκηνοθέτη, ο Μίκαελ Χάφστρομ (“1408”). Είναι μια ταινία τίμια και αυτό είναι το σημαντικό στοιχείο της.Μαγική φωτογραφία ,μεγάλοι ηθοποιοί ,δομημένο σενάριο. Δεν θα σας απογοητεύσει ,δεν θα αναφωνήσετε και αριστούργημα αλλα θα θέλατε να ζούσατε μέσα στα πλάνα του . Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΤΑΙΝΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ.

Κριτική/Επιμέλεια

Καζιάνης Γιώργος

Cinema Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε