Παρασκευή, 26 Απρ.
14oC Αθήνα

SUCKER PUNCH

SUCKER PUNCH

Ο Ζακ Σνάιντερ, σκηνοθέτης των «300» και του «Watchmen» ετοιμάζετε για μια ακόμη φορά να μας προσφέρει μια εντυπωσιακή κινηματογραφική εμπειρία με τη νέα του ταινία, «Sucker Punch»

Info

Βαθμολογία

**

Πρωταγωνιστές

ΤΖΙΝΑ ΜΑΛΟΟΥΝ , ΚΑΡΛΑ ΚΟΥΤΖΙΝΟ , ΕΜΙΛΙ ΜΠΡΑΟΥΝΙΝΓΚ , ΑΜΠΙ ΚΟΡΝΙΣ , ΤΖΟΝ ΧΑΜ , ΒΑΝΕΣΑ ΧΑΤΖΕΝΣ , ΤΖΕΙΜΙ ΤΣΑΝΓΚ

Σκηνοθεσία

ΖΑΚ ΣΝΑΙΝΤΕΡ

Σενάριο

ΖΑΚ ΣΝΑΙΝΤΕΡ

Ημερομηνία Προβολής

Πέμπτη, 7 Απριλίου 2011

Διάρκεια

110 λεπτά

Είδος

ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ

Χρονολογία παραγωγής

2011

Χώρα παραγωγής

ΗΠΑ, ΚΑΝΑΔΑΣ

Υπόθεση

Ο Ζακ Σνάιντερ, σκηνοθέτης των «300» και του «Watchmen» ετοιμάζετε για μια ακόμη φορά να μας προσφέρει μια εντυπωσιακή κινηματογραφική εμπειρία με τη νέα του ταινία, «Sucker Punch». Η ταινία εστιάζει στη ζωή ενός νεαρού κοριτσιού, του οποίου η ζωηρή φαντασία αρχίσει να επικρατεί της ζοφερής πραγματικότητας που βιώνει σε ένα ψυχιατρείο. Μαζί με τις υπόλοιπες τροφίμους, καταφέρνει να αποδράσει σε έναν ονειρικό κόσμο, σε σημείο που πλέον, της είναι σχεδόν αδύνατο να κατανοήσει πού τελειώνει η φαντασία και πού ξεκινάει η πραγματικότητα.

Κριτική

Ένα cult έπος του δημιουργού των 300. Ότι πρέπει για Σαββατο βράδυ για μια παρέα αγοριών γυμνασίου αντε και λυκείου. Μια ταινία που είναι όλα και τίποτα, ενώ εχει όλα τα είδη του cinema και έναν σκηνοθέτη με φόντα δείχνει σε πολλά σημεία της απιστευτα κακογυρισμένη. Είναι διασκεδαστική μόνο για αγόρια με σπυράκια που θέλουν να δουν κορίτσια με mini Που σκοτώνουν,πιστεύω ότι είναι και το αποκλειστικό της κοινό,οι αλλοι θα βαρεθείτε απίστευτα. Η ΝΕΑΝΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Κριτική/Επιμέλεια

Καζιάνης Γιώργος

Cinema Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε