Πέμπτη, 18 Απρ.
23oC Αθήνα

THE FIGHTER

THE FIGHTER

Βασισμένη σε αληθινή ιστορία, η ταινία “The Fighter” διηγείται την σχέση δυο αδερφών μποξέρ, με φόντο τον ιδιαίτερα ανταγωνιστικό και αδυσώπητο κόσμο του μποξ.

Info

Βαθμολογία

***

Πρωταγωνιστές

ΜΑΡΚ ΓΟΥΟΛΜΠΕΡΓΚ , ΚΡΙΣΤΙΑΝ ΜΠΕΙΛ , ΕΙΜΙ ΑΝΤΑΜΣ

Σκηνοθεσία

ΝΤΕΙΒΙΝΤ Ο΄ΡΑΣΕΛ

Σενάριο

ΣΚΟΤ ΣΙΛΒΕΡ, ΠΟΛ ΤΑΜΑΣΙ

Ημερομηνία Προβολής

Πέμπτη, 20 Ιανουαρίου 2011

Διάρκεια

116 λεπτά

Είδος

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΗ

Χρονολογία παραγωγής

2010

Χώρα παραγωγής

ΗΠΑ

Υπόθεση

Βασισμένη σε αληθινή ιστορία, η ταινία “The Fighter” διηγείται την σχέση δυο αδερφών μποξέρ, με φόντο τον ιδιαίτερα ανταγωνιστικό και αδυσώπητο κόσμο του μποξ. Στην ταινία πρωταγωνιστεί ο Κρίστιαν Μπέιλ (“Batman Begins”, “The Dark Knight”, “Terminator: Salvation”), στο ρόλο του Ντίκι Έκλαντ, ενός μποξέρ από την Μασαχουσέτη που κατέληξε να εθιστεί στο κρακ και την κοκαΐνη.

Κριτική

Δύσκολη ταινία η βιογραφία και όταν εχει να κάνεις με ένα Boxer εθισμένο το πράγμα δυσκολεύει ακόμα πιο πολύ. Η ταινία έχει ένα υπέροχο cast αλλά έχει ένα μικρό πρόβλημα είναι ταινία για μποξ χωρίς η κινηματογράφηση των σκηνών με αγωνιστική δράση να σου δίνει λίγο την ενταση που υπάρχει. Ακόμα και το Cinderella man ήταν πιο ρεαλιστικό. Είναι μια βατή ταινία, ευκολοχώνευτη κατά βάση κοινωνική για όλη την οικογένεια αλλά εμείς οι λατρεις του Μπόξ και των βιογραφιών την βρήκαμε αρκετα light για τα γούστα μας,θέλαμε μάχη ρε αδελφέ 2 ώρες αίμα δάκρυα και ιδρώτα και δεν φταίμε εμείς ο τίτλος σε προδιαθέτει αλλα τελικά μαλλον το Fighter δεν είναι για το μποξ αλλα για την Ζωή. Της δίνουμε τον τίτλο Η ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Κριτική/Επιμέλεια

Καζιάνης Γιώργος

Cinema Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε