Παρασκευή, 29 Μαρ.
22oC Αθήνα

THE GREEN HORNET

THE GREEN HORNET

O Μπριτ Ράιντ είναι ο γιος του μεγαλύτερου μεγιστάνα των media στο Λος Άντζελες και ζει ξένοιαστος μια πολυτελή ζωή γεμάτη πάρτι και ξενύχτια – μέχρι ο πατέρας του να βρεθεί νεκρός μυστηριωδώς και ο Μπριτ να κληρονομήσει την τεράστια περιουσία του.

Info

Βαθμολογία

**

Πρωταγωνιστές

ΚΑΜΕΡΟΝ ΝΤΙΑΖ , ΤΟΜ ΓΟΥΙΛΚΙΝΣΟΝ , ΣΕΘ ΡΟΤΖΕΝ , ΚΡΙΣΤΟΦ ΒΑΛΤΣ , ΤΖΕΙ ΤΣΟΥ

Σκηνοθεσία

ΜΙΣΕΛ ΓΚΟΝΤΡΙ

Σενάριο

ΣΕΘ ΡΟΓΚΕΝ

Ημερομηνία Προβολής

Πέμπτη, 27 Ιανουαρίου 2011

Διάρκεια

120 λεπτά

Είδος

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ

Χρονολογία παραγωγής

2011

Χώρα παραγωγής

ΗΠΑ

Υπόθεση

O Μπριτ Ράιντ (Σεθ Ρόγκεν) είναι ο γιος του μεγαλύτερου μεγιστάνα των media στο Λος Άντζελες και ζει ξένοιαστος μια πολυτελή ζωή γεμάτη πάρτι και ξενύχτια – μέχρι ο πατέρας του (Τομ Γουίλκινσον) να βρεθεί νεκρός μυστηριωδώς και ο Μπριτ να κληρονομήσει την τεράστια περιουσία του. Κάνοντας μια αναπάντεχη συμμαχία με τον Κάτο (Τζέι Τσου), τον πιο εργατικό και εφευρετικό υπάλληλο του πατέρα του, οι δυο τους θα έχουν την ευκαιρία να κάνουν κάτι σημαντικό για πρώτη φορά στη ζωή τους: να πολεμήσουν το έγκλημα. Για να το κάνουν αυτό όμως, αποφασίζουν να γίνουν και οι ίδιοι εγκληματίες – προστατεύουν τον Νόμο, καταπατώντας τον! Ο Μπριτ γίνεται ένας νέος εκδικητής με την ονομασία Πράσινη Σφήκα και ο Κάτο ο πολύτιμος βοηθός του. Ο Κάτο, χρησιμοποιώντας τις μοναδικές του ικανότητες, κατασκευάζει το απόλυτο ρετρό όπλο, την Μαύρη Καλλονή, ένα άφθαρτο αμάξι, ένα κινητό φρούριο με το οποίο χτυπάνε τους κακούς και αρχίζουν να χτίζουν τη φήμη τους. Με τη βοήθεια της νέας γραμματέα του Μπριτ, της Λενόρ Κέις (Κάμερον Ντίαζ), κυνηγάνε τον άνθρωπο που ελέγχει ολόκληρο τον υπόκοσμο του Λος Άντζελες: τον Μπέντζαμιν Τσουντνόφσκι (Κριστόφ Βαλτζ). Αλλά ο Τσουντνόφσκι έχει κι αυτός τα δικά του σχέδια: να εντοπίσει και να καταστρέψει την Πράσινη Σφήκα, για πάντα.

Κριτική

Ο Μισέλ Γκοντρί είναι μια ιδιάζουσα περίπτωση στην ιστορία του cinema και έχει αφήσει παρακαταθήκη , αυτην την φορά όμως δεν δημιουργησε έργο αλλα δημιούργησε πολλά μηδενικά στον τραπεζικό του λογαριασμό. Η ταινία είναι βασισμένη σε μια ραδιοφωνική εκπομπή και ενώ λέγεται ότι είναι περιπέτεια ουσιαστικά σε αφήνει με την λαχτάρα , γιατί ουσιαστικά παει να χτίσει το συμπαν μάλλον το Franchise ενός νέου ήρωα της Πράσινης Σφηγας . Βέβαια την ιστορία κάπου την έχουμε δεί στο Κανιβαλιστικό Kick ass και το πόσο επηρεάζουν τα κόμιξ τον άνθρωπο , απλά εδώ το βλέπουμε με glitter και αρώματα γιατί και τα λεφτά είναι πιο πολλά . Αποκάλυψη ο Τζέι Τσού αλλα και κάποιες σκηνές που πραγματικά γελάς . Της δίνουμε τον τίτλο ΟΙ ΧΑΜΕΝΕΣ ΠΡΟΣΔΟΚΙΕΣ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ.

Κριτική/Επιμέλεια

Καζιάνης Γιώργος

Cinema Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε