Πέμπτη, 25 Απρ.
17oC Αθήνα

The tourist

The tourist

Κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού στην Ευρώπη, με στόχο να ξεπεράσει μία ερωτική απογοήτευση, ο Φρανκ βρίσκεται ξαφνικά να φλερτάρει με την Ελίζ.

Info

Βαθμολογία

***

Πρωταγωνιστές

ΑΝΤΖΕΛΙΝΑ ΤΖΟΛΙ , ΤΖΟΝΙ ΝΤΕΠ , ΡΟΥΦΟΥΣ ΣΙΟΥΕΛ , ΠΟΛ ΜΠΕΤΑΝΙ , ΣΤΙΒΕΝ ΜΠΕΡΚΟΦ , ΤΙΜΟΘΙ ΝΤΑΛΤΟΝ , ΚΡΙΣΤΙΑΝ ΝΤΕ ΣΙΚΑ

Σκηνοθεσία

ΦΛΟΡΙΑΝ ΧΕΝΚΕΛ ΦΟΝ ΝΤΟΝΕΡΣΜΑΡΚ

Σενάριο

ΦΛΟΡΙΑΝ ΧΕΝΚΕΛ ΦΟΝ ΝΤΟΝΕΡΣΜΑΡΚ

Ημερομηνία Προβολής

Πέμπτη, 13 Ιανουαρίου 2011

Διάρκεια

104′

Είδος

ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ

Χρονολογία παραγωγής

2010

Χώρα παραγωγής

ΗΠΑ, ΓΑΛΛΙΑ

Υπόθεση

Κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού στην Ευρώπη, με στόχο να ξεπεράσει μία ερωτική απογοήτευση, ο Φρανκ (Τζόνι Ντεπ) βρίσκεται ξαφνικά να φλερτάρει με την Ελίζ (Αντζελίνα Τζολί), μία εντυπωσιακή γυναίκα που εσκεμμένα μπαίνει στο δρόμο του. Με φόντο τις μαγευτικές τοποθεσίες της Βενετίας και του Παρισιού, το ειδύλλιο του Φρανκ και της Ελίζ παίρνει σύντομα διαφορετική τροπή, καθώς και οι δυο βρίσκονται άθελά τους αντιμέτωποι με ένα κυνηγητό ζωής και θανάτου..

Κριτική

Η ταινία για όσους γνωρίζουν είναι ριμέίκ . Επίσης ο Σκηνοθέτης είναι ο δημιουργός που πρίν 2 χρόνια έκανε το Ζωες των Αλλων. Στην ταινία υπάρχει μια λάμψη κοσμοπολίτικη την οποία σου την δίνουν απλόχερα οι 2 πρωταγωνιστές αλλα και τα υπέροχα τοπία . Ένα ξεκούραστο και απροβληματιστό έργο που ισοροπει σε μια θριλερόκατασταση με κατασκοπευτική διάθεση . Αχταρμάς πολυτελείας κοινώε αλλα αυτή η ατιμή η Τζολί είναι χάρμα οφθαλμών . Η ΚΟΣΜΟΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΑΙΝΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Κριτική/Επιμέλεια

Καζιάνης Γιώργος

Cinema Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε