Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

ΤΟ ΠΕΤΑΓΜΑ ΤΟΥ ΚΥΚΝΟΥ

Το Νewsit.gr πάντα κοντά στο καλό Ελληνικό cinema παρουσιάζει σαν Χορηγός Επικοινωνίας την ταινία το ΠΕΤΑΓΜΑ ΤΟΥ ΚΥΚΝΟΥ.

Tο Πέταγμα του Κύκνου είναι μια διεθνής παραγωγή, βασισμένη σε αληθινή ιστορία, από τον Νίκο Τζίμα (“Αστραπόγιαννος”, “Ο Άνθρωπος με το Γαρύφαλλο”).
H ταινία θα κυκλοφορήσει στις Ελληνικές αίθουσες 20 Ιανουαρίου.

Το πέταγμα του κύκνου είναι το πέταγμα της ψυχής μας στην ομορφιά της ζωής και της αγάπης, στην μαγεία της φύσης και του έρωτα, σε ό,τι χάσαμε στη δίνη του σύγχρονου τρόπου ζωής, των μεγάλων εντάσεων, των μεγάλων ταχυτήτων, στο κυνήγι της καριέρας και της οικονομικής επιτυχίας. Η συγκλονιστική ιστορία του Αλέξη, ενός “goldenboy”, που υπηρέτησε το κέρδος αψηφώντας τις συνέπειες. Μια φοβερή οικολογική καταστροφή με πολλά ανθρώπινα θύματα, εξαιτίας της απληστίας μιας κοινοπραξίας πολυεθνικών, ανάμεσά τους και η εταιρία που διευθύνει ο Αλέξης, τον ξυπνάνε από την μεγάλη αυταπάτη. Η σύγκρουση με τα “μεγαθήρια” είναι αδυσώπητη. Θέλει να ξαναβρεί όλα όσα έχασε… τη ζωή του…

Σκηνοθεσία : Νίκος Τζίμας
Σενάριο : Νίκος Τζίμας, Ανδρέας Φραγκιάς (σύμβουλος σεναρίου), Θανάσης Βαλτινός (σύμβουλος σεναρίου)
Ηθοποιοί : James D’ Arcy, Alicia Witt, Colm Meaney, Linda Gray, Larry Hagman, Tom Frederic, Georgina Rylance, Γιάννης Βούρος, Ιεροκλής Μιχαηλίδης, Θανάσης Βέγγος, Άγγελος Αντωνόπουλος, Πέτρος Φυσσούν, Βασίλης Μαυρομάτης, Αλέξανδρος Λογοθέτης, Δημήτρης Αλεξανδρής, Αντώνης Αντωνίου, Θανάσης Τσαλταμπάσης, Μπέττυ Μαγγίρα, Ρένος Χαραλαμπίδης, Νίκος Ψαρράς, Μενέλαος Ντάφλος, Δέσποινα Μοίρου, Δημήτρης Βερύκιος, Άλκης Παναγιωτίδης, Αλέξια Τερεζάκη, Στράτος Κανιαμός, Βίκυ Κουμούτσου, Δημήτρης Μακαλιάς.

Cinema Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε