Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

TRON: LEGACY

TRON: LEGACY

Ο Σαμ Φλιν, ένας 27χρονος επαναστάτης, αναζητά εξηγήσεις για τη μυστηριώδη εξαφάνιση του πατέρα του Κέβιν Φλιν, του άνδρα που είχε χαρακτηριστεί ως ο κορυφαίος δημιουργός ψηφιακών παιχνιδιών, στον κόσμο

Info

Βαθμολογία

***

Πρωταγωνιστές

ΤΖΕΦ ΜΠΡΙΤΖΕΣ, ΜΑΙΚΛ ΣΙΝ, ΓΚΑΡΕΤ ΧΕΝΤΛΟΥΝΤ, ΟΛΙΒΙΑ ΓΟΥΑΙΛΝΤ, ΜΠΡΟΥΣ ΜΠΟΞΛΑΙΤΝΕΡ, ΤΖΕΙΜΣ ΦΡΑΙΝ, ΜΠΟ ΓΚΑΡΕΤ

Σκηνοθεσία

ΤΖΟΖΕΦ ΚΟΖΙΝΣΚΙ

Σενάριο

ΕΝΤΟΥΑΡΝΤ ΚΙΤΣΙΣ, ΑΝΤΑΜ ΧΟΡΟΒΙΤΣ

Ημερομηνία Προβολής

Πέμπτη, 16 Δεκεμβρίου 2010

Διάρκεια

126′

Είδος

ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ

Χρονολογία παραγωγής

2010

Χώρα παραγωγής

ΗΠΑ

Υπόθεση

Ο Σαμ Φλιν (Γκάρετ Χέντλαντ), ένας 27χρονος επαναστάτης, αναζητά εξηγήσεις για τη μυστηριώδη εξαφάνιση του πατέρα του Κέβιν Φλιν (Τζεφ Μπρίτζες), του άνδρα που είχε χαρακτηριστεί ως ο κορυφαίος δημιουργός ψηφιακών παιχνιδιών, στον κόσμο. Όταν ο Σαμ ερευνά ένα περίεργο σήμα που λαμβάνει από το παλιό εργαστήριο του πατέρα του, ένα σήμα που μόνο εκείνος θα μπορούσε να έχει στείλει, μεταφέρεται στον ψηφιακό κόσμο, που ο Κέβιν έχει παγιδευτεί εδώ και είκοσι χρόνια. Με τη βοήθεια της ατρόμητης Κόρα (Ολίβια Γουάιλντ), πατέρας και γιος ξεκινούν ένα ταξίδι ζωής και θανάτου, μέσα σε ένα εκπληκτικό ψηφιακό σύμπαν. Το σύμπαν που δημιούργησε ο ίδιος ο Κέβιν, αλλά με το πέρασμα των ετών έχει εξελιχθεί και εμπλουτιστεί με απίστευτα όπλα, γρήγορα οχήματα και μοναδικά τοπία. Πατέρας και γιος θα χρειαστεί να αντιμετωπίσουν αδίστακτους κακοποιούς που είναι διατεθειμένοι να κάνουν τα πάντα προκειμένου να εμποδίσουν τη φυγή τους.

Κριτικη

Τι είναι το tron legacy?

 

1.Ενα εντυπωσιακό blockbuster με φωτισμούς που θυμιζουν videoclip της Bjork 2. Ένα εντυπωσιακό Blockbuster που θυμίζει Matrix αλλα δεν εχει την αρχική του φιλοσοφία 3.Ενα εντυπωσιακό blockbuster με εντυπωσιακό 3D για καλο για pop corn και διαγωνισμό ρεψιμάτων. 4. το Μέλλον του Cinema. Αγαπητοι και αγαπητές η σωστή απάντηση είναι η τέταρτη, το avatar εκανε την αρχή και εδώ είναι η εντυπωσιακή του συνέχεια, ένα χάρμα οφθαλμών αριστούργημα , ένα κόσμος που θέλεις να χαθείς μέσα του κατι πραγματικά ξεχωριστό, αλλά για παραδοσιακού τύπους δεν είναι , είναι κακό όμως που ακόμα το 3D με ζαλίζει και παθαίνω αναγούλες ,καλό το μέλλον αλλά ακόμα προτιμώ το παρελθόν.

Κριτική/Επιμέλεια

Καζιάνης Γιώργος

Cinema Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε