Παρασκευή, 29 Μαρ.
25oC Αθήνα

ΧΘΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ

ΧΘΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ

Ένα παντρεμένο ζευγάρι περνάει χωριστά ένα βράδυ, όταν ο σύζυγος φεύγει για ένα επαγγελματικό ταξίδι με μια συνάδερφό του, η οποία τον ελκύει ερωτικά.

Info

Βαθμολογία

***1/2

Πρωταγωνιστές

ΓΚΙΓΙΟΜ ΚΑΝΕ , ΚΙΡΑ ΝΑΙΤΛΙ , ΕΥΑ ΜΕΝΤΕΣ , ΓΚΡΙΦΙΝ ΝΤΑΝ , ΣΑΜ ΓΟΥΟΡΘΙΝΓΚΤΟΝ

Σκηνοθεσία

ΜΑΣΙ ΤΑΝΤΖΕΤΙΝ

Σενάριο

ΜΑΣΙ ΤΑΝΤΖΕΤΙΝ

Ημερομηνία Προβολής

Πέμπτη, 17 Φεβρουαρίου 2011

Διάρκεια

99 λεπτά

Είδος

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΗ

Χρονολογία παραγωγής

2010

Χώρα παραγωγής

ΗΠΑ, ΓΑΛΛΙΑ

Υπόθεση

Ένα παντρεμένο ζευγάρι περνάει χωριστά ένα βράδυ, όταν ο σύζυγος φεύγει για ένα επαγγελματικό ταξίδι με μια συνάδερφό του, η οποία τον ελκύει ερωτικά. Όμως όσο αυτός βρίσκεται μακριά, η σύζυγός του συναντά τον πρώην της. Μέσα σε μια νύχτα, οι ζωές των τεσσάρων αυτών ανθρώπων περνάνε από διάφορες δοκιμασίες, από τις οποίες δεν θα βγουν αλώβητοι.

Κριτική

Στο σκηνοθετικό ντεμπούτο της, η σεναριογράφος του “The Jacket” Μάσι Τατζεντίν παρουσιάζει ένα αισθηματικό δράμα που δεν σε αφήνει αδιάφορο. Με ένα εκπληκτικό cast παρουσιάζει ένα έργο που εχει ακαδημαϊκή ακρίβεια. Η δομή του είναι κάπου θεατρική με δεδομένο το ότι η ταινία στηρίζεται πιο πολύ στον διάλογο και όχι στην εικόνα ,αυτό δεν σε κουράζει ,αλλά σε γεμίζει με ακόμα πιο πολλά συναισθήματα. Είναι μια ταινία που ταιριάζει σε ζευγάρια με δεδομένου και την γιορτη των προηγούμενών ήμερων , το θέμα είναι αν αυτά είναι Ερωτευμένα. Η EΡΩΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ να θυμάστε όμως ότι παίζει μόνο σε ένα cinema!

Κριτική/Επιμέλεια

Καζιάνης Γιώργος

Cinema Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε