Πέμπτη, 28 Μαρ.
22oC Αθήνα

11 ληστείες μέσα σε ένα βράδυ…

11 ληστείες μέσα σε ένα βράδυ…
Ζαχαροπλαστείο, ψιλικατζίδικο, φαρμακείο, σπίτια και σούπερ μάρκετ οι ληστείες της βραδιάς.

 

Στη Ν. Ερυθραία άγνωστος δράστης μπήκε σε ζαχαροπλαστείο όχι για πάστες αλλά για ληστεία. Με την απειλή όπλου πήρε τα λεφτά από το ταμείο και έφυγε.
 
Στην Καλλιθέα στην οδό Δοϊράνης, άγνωστος δράστης μπήκε σε κατάστημα ψιλικών και με την απειλή σιδερόβεργας, πήρε 150 ευρώ.
 
Φαρμακείο ήταν ο επόμενος στόχος ληστών. Στην Ηλιούπολη, άγνωστος μπήκε μέσα στο φαρμακείο και με την απειλή όπλου πήρε 70 ευρώ.
 
Στην Κυψέλη οι επόμενες δύο ληστείες. Δύο άγνωστοι δράστες μπήκαν σε διαμέρισμα και με χρήση σωματικής βίας, ακινητοποίησαν τον ιδιοκτήτη και αφαίρεσαν διάφορα αντικείμενα και τιμαλφή. Στην οδό Νιόβης, δύο άγνωστοι δράστες με την απειλή μαχαιριού πήραν από περαστικό την τσάντα του που είχε μέσα 360 ευρώ και προσωπικά έγγραφα.
 
Στο Κέντρο της Αθήνας και στην συμβολή των οδών Αγ. Κωνσταντίνου και Νικηφόρου, συνελήφθη αλλοδαπός, ενώ αναζητούνται δύο συνεργοί του, γιατί με χρήση σωματικής βίας αφαίρεσαν το πορτοφόλι αλλοδαπού.
 
Στον Κολωνό στην συμβολή των οδών Παλαμηδίου και Άστρους, δύο άγνωστοι δράστες μπήκαν σε σούπερ μάρκετ και με την απειλή όπλων αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των 295 ευρώ.
 
Στην Αγία Παρασκευή στην οδό Μπουμπουλίνα άγνωστο μπήκε με όπλο σε σούπερ μάρκετ και πήρε άγνωστο χρηματικό ποσό.
 
Στο Παγκράτι, συμβολή των οδών Δικαίαρχου και Ιλιάδος, άγνωστος δράστης εισήλθε σε σούπερ μάρκετ και με την απειλή όπλου αφαίρεσε άγνωστο μέχρι στιγμής χρηματικό ποσό.

 

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε