Τρίτη, 23 Απρ.
20oC Αθήνα

20 χρόνια και 4 μήνες στον συζυγοκτόνο της Μυτιλήνης

φωτό από lesvosnews
φωτό από lesvosnews

Το δικαστήριο αναγνώρισε στον 45χρονο, που σκότωσε τη γυναίκα του τον Ιανούαριο του 2013 στη Μυτιλήνη και στη συνέχεια μετέφερε το πτώμα της σε παραλία, ότι διέπραξε το έγκλημα εν βρασμώ ψυχής…

Οι μνήμες του φρικτού φονικού, που έγινε τον Ιανουάριο του 2013 ζωντάνεψαν στην αίθουσα του Μικτού Κακουργοδικείου Χίου όπου εκδικαζόταν η συγκλονιστική υπόθεση.

Όπως μας θυμίζει το lesvosnews, εκείνο το βράδυ του Ιανουαρίου του 2013 ο 45χρονος Σ.Σ. σκότωσε στην οδό Θεοφράστου 48, στη Μυτιλήνη την 39χρονη σύζυγό του Ρ.Γ. φράζοντας με μαξιλάρι τις αναπνευστικές οδούς του θύματος πρκαλώντας της τον ασφυξία.

Στη συνέχεια μετέφερε το άψυχο σώμα της γυναίκας του σε παραλία στο Ντίπι όπου την έθαψε σχεδόν γυμνή αφού την μετέφερε εκεί μόνο με το κάτω εσώρουχό της.

Η αστυνομία δεν άργησε να εξιχνιάσει την υπόθεση, αφού όταν ο 45χρονος ανακρίθηκε έπεσε σε σειρά αντιφάσεων και αποκάλυψε την αποτρόπαια πράξη του.

“Θόλωσα, την έπνιξα και την έθαψα”. Αυτό φέρεται να είπε στους αστυνομικούς ο δράστης του φρικτού εγκλήματος που συγκλονίσε την κοινωνία της Λέσβου.

Έτσι οδήγησε τους αστυνομικούς στο σημείο όπου είχε θάψει την άτυχη σύζυγό του.

Χθες, λοιπόν ξύπνησαν οι μνήμες της εφιαλτικής αυτής νύχτας στην αίθουσα του δικαστηρίου, όπου εκδικάστηκε η υπόθεση.

Το δικαστήριο επέβαλε τελικά την ποινή των 20 ετών και 4 μηνών στο δράστη του εγκλήματος αναγνωρίζοντάς του ότι διέπραξε το έγκλημά του “εν βρασμώ ψυχής”.

Ο κατηγορούμενος εμφανίστηκε μετανιωμένος για το έγκλημα που διέπραξε.

Στην απολογία του ισχυρίστηκε ότι θόλωσε το βράδυ εκείνο επειδή η σύζυγός του είχε αποφασίσει να τον εγκαταλείψει οριστικά…

Διαβάστε επίσης:

Ειδήσεις από κάθε γωνιά της χώρας στη σελίδα “Τοπικά Νέα” του NewsIt

Χειροπέδες σε σπείρα που “έσπρωχνε” ηρωίνη στη Μεσσηνία

Ιωάννινα: Αρκούδα μπούκαρε σε καφενείο! (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Από κερατάς… εκβιαστής! Βγάζει λεφτά από την απιστία της γυναίκας του…

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε